vorini-gr: Μεσσίες και Eurogroup therapy

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Μεσσίες και Eurogroup therapy

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετωπίζεται από τον φιλικό του τύπο από κορυφαίος πολιτικός του αιώνα έως μεσσίας. Τελευταίως τον παρομοιάζουν με τον Μωυσή. Τώρα περιμένουμε με αγωνία ποιον θα αναστήσει το Σάββατο του Λαζάρου...

*** Εξαιρετικός ο χειρισμός Πέτσα στο θέμα του ανοίγματος των εκκλησιών τη Μεγάλη Εβδομάδα. Τόσο καλός, που έκανε ακόμα και τους άθεους να σταυροκοπιούνται με τη δήλωσή του.

*** To KINΑΛ μας ενημέρωσε ότι έχει πραγματοποιήσει ήδη 150 δράσεις κατά του κορονοϊού. Λογικά η Φώφη έχει βρει το εμβόλιο και μας το κρατάει ως δώρο για το Πάσχα.

*** Κανονικά συνεχίζει τις διακοπές του ο Βασίλης Κικίλιας, δίνοντας ένα σαφές μήνυμα προς τα έξω ότι ο τουρισμός σ’ αυτή τη χώρα δεν θα πεθάνει ποτέ.

*** Εντυπωσίασε ο Χρήστος Σταϊκούρας με τη στάση του στο Eurogroup. Έκανε δύο κινήσεις ματ. Πάτησε το κουμπί “σύνδεση” στην αρχή της τηλεδιάσκεψης και το “αποσύνδεση” στο τέλος της.

 *** Η τρόικα δεν θέλει να παραταθεί η προστασία της πρώτης κατοικίας για να μη χαλάσει, λέει, η “κουλτούρα πληρωμών”. Δεν είναι που δεν έχουμε φράγκο, είναι που αρνούμαστε να γίνουμε… κουλτουριάρηδες.

*** Ο Γρηγόρης Ψαριανός έγραψε ότι ο κορονοϊός θα μας απαλλάξει από τη “συριζίαση”. Για τον ιό εμβόλιο θα ανακαλυφθεί, για άλλες παθήσεις πάλι μάλλον δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :