vorini-gr: Ο Μπλεκ στο Καπιτώλιο

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Ο Μπλεκ στο Καπιτώλιο

Viral έχει γίνει μια φωτογραφία που δείχνει οπαδό του Τραμπ μέσα στο Καπιτώλιο. Μια φωτογραφία για πολλούς… γκροτέσκο, αλλά όσους γνωρίζουν τα όσα συμβαίνει στο «βαθύ κράτος» των Ηνωμένων Πολιτειών απολύτως φυσιολογική...

Πρόκειται για γραφικούς οπαδούς του απερχόμενου προέδρου. Είναι από εκείνους που θεωρήθηκαν παραγκωνισμένοι τα προηγούμενα χρόνια και ο Τραμπ τους… πήρε από το χέρι.

Ο,τι κι αν είναι ο συγκεκριμένος οπαδός έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων με κυριότερο αυτό που λέει ότι… μοιάζει με τον Μπλεκ. Τον ήρωα των παιδικών χρόνων, έναν αμερικανό αυτόχθονα που πολεμούσε για το δίκαιο.

Ο Μπλεκ είναι ένας μυώδης άνδρας σε ηλικία περίπου 25 ετών, που μάχεται για την απελευθέρωση της χώρας του από τους Άγγλους αποικιοκράτες («Red Coats»). Στις διάφορες περιπέτειές του, χρησιμοποιεί σαν όπλο τις γροθιές του και σπανιότερα, το πιστόλι, το μαχαίρι ή την καραμπίνα του. Είναι ψηλός (περίπου 1,88 μ.), ξανθός και φορά ένα χαρακτηριστικό γούνινο καπέλο, γούνινη ζακέτα και παντελόνι με καστόρινες μπότες.



Δεν υπάρχουν σχόλια :