vorini-gr: ☺Αυξημένα κοινόχρηστα κλήθηκε να πληρώσει ένοικος πολυκατοικίας που έβγαζε πολλές σέλφι στο ασανσέρ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

☺Αυξημένα κοινόχρηστα κλήθηκε να πληρώσει ένοικος πολυκατοικίας που έβγαζε πολλές σέλφι στο ασανσέρ

Ακριβές αποδείχτηκαν οι σέλφι για έναν ένοικο πολυκατοικίας, ο οποίος κλήθηκε να καταβάλλει αυξημένα κοινόχρηστα για υπερβολική χρήση του ασανσέρ...

Όπως καταγγέλλει ο 26χρονος, όταν του ήρθαν τα κοινόχρηστα του μήνα διαπίστωσε με έκπληξη ότι είχε χρεωθεί 25 ευρώ παραπάνω για τη συντήρηση του ανελκυστήρα της πολυκατοικίας.

Ο νεαρός διαμαρτυρήθηκε στον διαχειριστή, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι η συνήθειά του να φωτογραφίζεται συνέχεια στο ασανσέρ έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στους υπόλοιπους ένοικους, που συχνά είναι αναγκασμένοι να περιμένουν πολλή ώρα στο ισόγειο ή στους ορόφους. Έτσι, είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει αυξημένα κοινόχρηστα για την συντήρηση του.

«Έμεινα άφωνος» λέει ο νεαρός, που ανέβασε στο instagram σέλφι με τα κοινόχρηστα στον λογαριασμό του στο instagram. «Δε φτάνει που τα κοινόχρηστα έχουν πάει στο θεό. Στο ασανσέρ τραβάω το πολύ 15 με 20 φωτογραφίες τη μέρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χρεωθώ. Αν είναι έτσι να μας ζητάνε και έξτρα συνδρομή στο γυμναστήριο για τις φωτογραφίες που βγάζουμε με τα βαράκια.»

Το περιστατικό πάντως δεν φαίνεται να είναι μεμονωμένο αφού πολλές ελληνικές πολυκατοικίες καλούνται να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο, με πολλούς διαχειριστές να στρέφονται στη λύση της τροποποίησης του καταστατικού ή την αφαίρεση των καθρεφτών από τους ανελκυστήρες.




Δεν υπάρχουν σχόλια :