vorini-gr: i-pliatsiko: Νέο application για περίπτωση χρεοκοπίας

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

i-pliatsiko: Νέο application για περίπτωση χρεοκοπίας


Νέα εφαρμογή, που καθοδηγεί αν σε περίπτωση πτώχευσης, όταν όλοι βγουν στους δρόμους και ορμήξουν στις βιτρίνες για πλιάτσικο.

Οι χρήστες θα μπορούν, μέσω δορυφόρου να παίρνουν πληροφορίες για τα κοντινά μαγαζιά, ανάλογα με το τι θέλουν να βουήξουν. Επίσης θα παίρνουν οδηγίες πώς να φτάσεις εκεί, μέσω navigator, ενώ με ένα μικρό ποσό, ο κάθε χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την data base, για ανταλλαγές λείας...

Αδιευκρίνιστο παραμένει πάντως γιατί στο widget της εφαρμογής, υπάρχει η εικόνα του τραγουδιστή Φίλιππου Πλιάτσικα. Κάποιοι που χαίρονται να κατηγορούν την Apple έσπευσαν να κοροϊδέψουν με το επιχείρημα ότι κάποιο πρόβλημα είxe o μεταφραστής της Google που μπέρδεψε τη λέξη «Πλιάτσικο» με τον «Πλιάτσικα».

Άλλοι βέβαια που ξέρουν καλύτερα τον τρόπο που σκέφτεται η Apple, ισχυρίζονται ότι πρόκειται γιά φόρο τιμής στα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008, όταν μετά τις καταστροφές στα μαγαζιά του κέντρου και το πλιάτσικο που ακολουθούσε, οι αναρχικοί έκαναν πορεία στο κέντρο με κεντρικό σύνθημα «Όχι άλλα Πλιάτσικα».
protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :