vorini-gr: Θέλω μια άλλη τηλεόραση...

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Θέλω μια άλλη τηλεόραση...

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να γυρνάς στο σπίτι σου μετά την δουλειά και να θέλεις να δεις κάτι ευχάριστο από αυτό το χαζοκούτι και ανοίγοντας το να ακούς την " θανατική σου ποινή " Πόσα θα πληρώσεις στην εφορία, πόσα για βενζίνη, πόσο ακόμα θα πληρώνεις στην υπόλοιπη σου ζωή...


Και οι παρουσιαστές να είναι σκυμμένοι πάνω από την είδηση και να την ξεκοκαλίζουν αχόρταγα σαν τα σαρκοβόρα που ξεσκίζουν το θήραμα. Αυτό δεν είναι τηλεόραση είναι σενάριο για αυτοκτονία .! Αλλάζεις κανάλι να ακούσεις για τον καιρό και τρως ένα " πακέτο φοβίας " βλέποντας εκατοντάδες ανθρώπους να μένουν άστεγοι από σεισμούς και καταποντισμούς.
Φυσικό επόμενο λες ..!

Και έτσι αποφασίζεις να δεις κάτι διασκεδαστικό ....και να αλλάξεις κανάλι. Όλο το πουταναριό στο μεγαλείο του ξεδιπλώνεται τώρα μπροστά σου. Κάθε άσχετη " τηλεπερσόνα " κάθε ξετσίπωτο "τσόλι" έχει βγει στο " γυαλί ".

Εδώ συμβαίνει το εξής τραγελαφικό. Σου πλασάρουν κάποια ονόματα άσχετα και έχουν και την απαίτηση από τον δύσμοιρο τηλεθεατή να τα γνωρίζει. " Δεν ξέρετε την Μπέτυ Καραγκιόζογλου "; η την Ματίνα Σαλταμανίκα ';... ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ;; ..! Πρέπει οπωσδήποτε να τις μάθετε για να είστε ενημερωμένοι διαφορετικά κινδυνεύετε να σας πουν και " ΚΙΤΣ ".

Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή η τηλεόραση είναι στα κακά της τα χάλια. Οι επαναλήψεις και τα κακής ποιότητας προγράμματα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. Έχει σταματήσει προ πολλού να είναι ο " διασκεδαστής " του Έλληνα και έχει μετατραπεί σε βόθρο και σκουπιδαριό .

Ευτυχώς υπάρχει ο Κινηματογράφος και το Θέατρο. Θα τα προτιμήσω γιατί έχω δικαίωμα επιλογής... ..και αυτό είναι που μου αρέσει.

 Takis Vorini

Δεν υπάρχουν σχόλια :