vorini-gr: Κυβερνο-press - Οι πολιτικοί της Ελλάδας σε ρόλους δημοσιογράφων ..!

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Κυβερνο-press - Οι πολιτικοί της Ελλάδας σε ρόλους δημοσιογράφων ..!

Ξέρουμε ότι " οι Γερμανικές τράπεζες κερδοσκοπούν σε βάρος της χώρας μας " κύριε Πάγκαλε . Ξέρουμε επίσης ότι " είμαστε ένας χρεοκοπημένος λαός " κύριε Πρωθυπουργέ γιατί όλα αυτά τα διαβάζουμε από τα blogs και και τον τύπο η αν θέλετε τα νοιώθουμε στο πετσί μας ...


Δεν χρειάζεται να παίζεται λοιπόν τον ρόλο " δημοσιογράφων " και να μας τα επαναλαμβάνεται συνεχώς ως ειδήσεις.! Εκείνο όμως που δεν ξέρουμε και επιβάλλεται να μάθουμε από το στόμα σας είναι ποιοι έκλεψαν τα λεφτά, κάτι που εσείς γνωρίζετε σίγουρα καλύτερα αλλά δεν αποκαλύπτεται . 

Η εικόνα της " διακονιάρας " Ελλάδας είναι κατασκεύασμα των ασυνείδητων πολιτικών λαμόγιων που έκαναν το " διδακτορικό " τους στο " ριφιφί " μέσα από την σχολή του πράσινου ΠΑΣΟΚ και της γαλάζιας Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ . 

Σταματήστε να βγαίνετε στα τηλεοπτικά παράθυρα και να μας λέτε για τους νέους φόρους που θα μας επιβάλετε και στρωθείτε στην δουλειά να βρείτε αυτούς που μας πτώχευσαν και να τους βάλετε στη φυλακή . Σαν πολίτης αυτής της χώρας θέλω να ξέρω το όνομα του κάθε " ΑΛΗΤΗ " που εγώ τώρα είμαι αναγκασμένος να πληρώνω τη ζημιά του. 

Παραδώστε επιτέλους τα " ΛΑΜΟΓΙΑ " στο λαό και πάρτε τους τα βουλευτικά αξιώματα μέχρι τρίτης γενιάς . Μόνο έτσι θα είστε έντιμοι και ευυπόληπτοι στη συνείδηση των Ελλήνων και τότε θα είμαστε στο πλευρό σας για ότι χρειαστεί . 
 Takis Vorini

Δεν υπάρχουν σχόλια :