vorini-gr: 300 παντελόνια αναζητούν 300 ανεύθυνους.!

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

300 παντελόνια αναζητούν 300 ανεύθυνους.!

Κάθισα και σκέφθηκα τα λόγια της κας Πελέκη-Βουλγαράκη περί ευθύνης,αξιοπρέπειας και παντελονιών και αναλογίστηκα... πόσοι από τους πολιτικούς μας "φοράνε πραγματικά τα παντελόνια τους.;"..

Η μεταπολιτευτική πολιτική στην Ελλάδα το μόνο που ανέδειξε μέχρι και σήμερα είναι αναξιόπιστους πολιτικούς άνδρες χωρίς ήθος και αξιοπρέπεια που είναι βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στην παρανομία και διψασμένοι μόνο για εξουσία και χρήμα......

Αν κοιτάξει κανείς τα σκάνδαλα που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα θα διαπιστώσει περίτρανα τις πραγματικές διαθέσεις αυτών των ανθρώπων που σφετερίζονται το δικαίωμα που τους έδωσε ο άμοιρος ψηφοφόρος και το χρησιμοποιούν προς ίδιον όφελος.

Έτσι λοιπόν πιστεύω ακράδαντα ότι και οι ."τριακόσιοι του Λεωνίδα"
όπως συνηθίζει να τους λέει ο λαός ."δεν φορούν τα παντελόνια τους " και μερικοί από αυτούς μάλιστα ούτε καν τα ."εσώρουχα" τους.

Όσο για την κυρία Πελέκη-Βουλγαράκη θα ήθελα να την ρωτήσω αν "εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια"...και σαν απάντηση θα της διαβάσω τον επίλογο από ένα ωραίο άρθρο που είδα στο .protagon.gr που έλεγε τα εξής:

Η αλήθεια -που ίσως δεν βολεύει- είναι πως όσο οι γυναίκες επικαλούνται τα παντελόνια των ανδρών… άλλο τόσο θα υπάρχουν άνδρες καλά κρυμμένοι κάτω απ’ τα φουστάνια τους.
Δεν νομίζετε κα Πελέκη παύλα Βουλγαράκη;;!!!
takis vorini

Δεν υπάρχουν σχόλια :