vorini-gr: Τους έχουμε στην τσέπη μας;;

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Τους έχουμε στην τσέπη μας;;


Στις 2-10-2009 είχα γράψει ένα άρθρο - λίγο πριν τις Βουλευτικές Εκλογές - με τίτλο:
"Τους έχετε στην τσέπη"...  
...θεωρώντας σαφώς ότι οι εκλογές θα ήταν η μοναδική ευκαιρία του τότε ψηφοφόρου, το όπλο του δηλαδή ,για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους τιμωρώντας κάθε προηγούμενο κατεστημένο.

Πραγματικά είχα πειστεί πως αυτή ήταν η καταλληλότερη στιγμή για να κάνει ο Έλληνας ένα βήμα παραπάνω όντας κουρασμένος αλλά.

και ώριμος πολιτικά για να αντιμετωπίσει κατάματα τον δικομματισμό και να γράψει μια άλλη σελίδα στα πολιτικά δρώμενα αυτού του τόπου. ΜΆΤΑΙΑ.!!

Αυτές όμως τις Εκλογές δεν θα ασχοληθώ με κανένα πολιτικό κομματόσκυλο των Νομαρχιακών - Δημοτικών εκλογών όντας απογοητευμένος καθώς μάλιστα βλέπω και πολλά blogs ιδίως πολιτικά να ασχολούνται με υποψήφιους που μέχρι χθες δεν τους ήξερε ούτε η μάννα τους .

Γέμισε ο τόπος και πάλι με πολλά υποσχόμενους ακροβάτες υποψηφίους, αρσενικές Τσιτσιολίνες, και μικρούς εκκολαπτόμενους πολιτικούς γόνους μπλε και γαλάζιους τρίτης γενιάς να κάνουν το πολιτικό ντεμπούτο τους.

Δεν τους βαρέθηκε αλήθεια κανείς;
Ρίξτε σιωπηλά την ψήφο σας λοιπόν η κάνετε τρανταχτά την αποχή σας.!!!

Τίποτε άλλο δεν έχει απομένει.....γιατί αν και αυτές τις εκλογές δεν τις μεταχειρίζεστε ανάλογα τότε πράγματι " δεν τους έχετε στο τσεπάκι" αλλά μπαίνουν μόνοι τους αυτοί μέσα και σου παίρνουν ότι σου έχει απομείνει από το βιος σου.
ΚΑΝΟΝΙΣΕ.....Τους έχουμε στην τσέπη μας;

Takis vorini


Δεν υπάρχουν σχόλια :