vorini-gr: Η Ντόρα με τα...δώρα

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Η Ντόρα με τα...δώρα

«Ψαρεύει» μέλη για το κόμμα της με προσφορές για κινητά!
Μειωμένες τιμές σε πακέτα συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας και ακριβά κινητά που υποστηρίζουν και χρήση Ίντερνετ χαρίζει σε όσους γραφτούν στο νεοσύστατο κόμμα της η πρώην υπουργός...


Η συγκεκριμένη προσφορά ξεκίνησε στις 11 Νοεμβρίου, δέκα μέρες πριν η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοινώσει την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα και αρχικά ίσχυε για τα μέλη που επιθυμούσαν να εγγραφο9ύν στο φόρουμ που είχε ανακοινώσει η πρώην υπουργός στις 12 Ιουλίου.

Σήμερα, ισχύει και για τους πολίτες που θέλουν να γίνουν μέλη του νέου κόμματος.

Οι συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη, απευθύνθηκαν σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ζητώντας να υλοποιήσει τη συγκεκριμένη προσφορά, προκειμένου να...δελεάσουν και να προσελκύσουν με ένα επιπλέον κινητό, νέα μέλη, ενώ έσπευσαν να τη διαφημίσουν μέσω διαδικτύου αλλά και μέσω μηνυμάτων.

Η διαδικασία είναι απλή. Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, οι οδηγίες δίνονται από τα τηλέφωνα του κόμματος σε εκείνους που έχουν εγγραφεί σαν μέλη και θέλουν να ενεργοποιήσουν την προσφορά. Καταθέτοντας σε λογαριασμό τραπέζης που τους έχει δοθεί, την ετήσια συνδρομή των 20 ευρώ, με το αποδεικτικό της τράπεζας πηγαίνουν σε ένα από τα καταστήματα της κινητής τηλεφωνίας. Με αυτό το χαρτί, και αφού πρώτα «τσεκάρεται» αν όντως έχει εγγραφεί μέλος, επιλέγει το πακέτο σύνδεσης αλλά και το κινητό που επιθυμεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μείωση στο πάγιο κυμαίνεται από 10-15%, ενώ η επιδότηση στις τιμές των συσκευών είναι σημαντική, με αποτέλεσμα να επιλέγονται από τα νέα μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας ακριβές συσκευές.
[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια :