vorini-gr: Φώναζε ο άνθρωπος δύο χρόνια και δεν τον άκουγαν

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Φώναζε ο άνθρωπος δύο χρόνια και δεν τον άκουγαν

click image to view full-size

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας άνοιξε το δρόμο για τα πετρέλαια!

Πολλοί ήταν αυτοί που μειδίασαν όταν ο Κώστας Χαρδαβέλλας έκανε την πρώτη του εκπομπή στο κανάλι ALTER για τα Ελληνικά πετρέλαια και μάλιστα μερικοί από αυτούς ήταν και έγκριτοι δημοσιογράφοι.

Ακόμα και ο Λάκης Λαζόπουλος σε κάποια από τις εκπομπές του έκανε το ατόπημα και χλεύασε το θέμα δεόντως λέγοντας.....

..."μη στεναχωριέστε για το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας...... ο Χαρδαβέλλας βρήκε πετρέλαιο"

Αυτά λοιπόν σαν πρόλογος και σαν υποχρέωση γνωρίζοντας το ήθος και την εμβέλεια αυτού του ανθρώπου που έχει "φάει τις σόλες των παπουτσιών του" στη μάχιμη δημοσιογραφία

--------------------------------------
Ήρθε όμως η στιγμή της δικαίωσης και την Παρασκευή το μεσημέρι ο υφυπουργός Ενέργειας κ. Γιάννης Μανιάτης τηλεφώνησε στο διευθυντή του newsbomb.gr κ. Κώστα Χαρδαβέλλα και του είπε: «Πρέπει να νιώθεις περήφανος. Προσέφερες εθνική υπηρεσία. Προχωράμε την έρευνα για τον ορυκτό πλούτο».

Αυτή ήταν η ευτυχής κατάληξη μιας δημοσιογραφικής προσπάθειας δύο ετών του Κώστα Χαρδαβέλλα, που κορυφώθηκε τις τελευταίες εβδομάδες με αλλεπάλληλα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ στο

Ήδη η κυβέρνηση προχωράει ταχύτατα στη δημιουργία του Φορέα Έρευνας και Διαχείρισης του ορυκτού πλούτου της χώρας με πρώτο στόχο την αναζήτηση κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας του Ιονίου και νότια της Κρήτης.

Αμέσως μετά τη δημιουργία του Φορέα, που θα γίνει με νομοθετικό διάταγμα της Βουλής, θα κληθούν μεγάλες ξένες εταιρείες, οι οποίες έχουν δείξει ενδιαφέρον για έρευνες στην Ελλάδα και θα τους δοθούν αμέσως οδηγίες για να αρχίσουν τις εργασίες τους εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :