vorini-gr: Απόστολος Γκλέτσος :«Ας είμαι εγώ ο πρώτος νεκρός»

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Απόστολος Γκλέτσος :«Ας είμαι εγώ ο πρώτος νεκρός»


Ακούστε τι δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος στο Newsday.gr...


Παρά το ότι έχει παραπεμφθεί στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λαμίας, για το ότι χτες το μεσημέρι με τη βοήθεια συνεργείων του δήμου γκρέμισε τις προστατευτικές μπάρες των διοδίων, δημιουργώντας παράπλευρο δρόμο, ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διέλευση χωρίς να πληρώνουν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Στυλίδας δεν το βάζει κάτω.

Το γεγονός ότι οι μπάρες επανατοποθετήθηκαν, είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί από νωρίς σήμερα το πρωί νέα κινητοποίηση στην περιοχή. Όπως είχε αναφέρει και χθες το newsday, η εταιρεία στην οποία έχει παραχωρηθεί η εκμετάλλευση της εθνικής οδού έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα κάνει πλέον δεκτές τις κάρτες ελεύθερης διέλευσης που είχε παραχωρήσει- και η ισχύς των οποίων έληγε χθες, Δευτέρα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι πλέον καλούνται να πληρώνουν κανονικά διόδια έστω και αν μετακινούνται για να επισκεφτούν γιατρό. Η χθεσινή αντίδραση του κ. Γκλέτσου είχε ως αποτέλεσμα τον σχηματισμό δικογραφίας από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λαμίας και την παραπομπή του στο Τριμελές Εφετείο.



«Δεν μπορεί ο φτωχός αγρότης που διανύει ακόμη και 10-20 φορές την ίδια απόσταση για να πάει στο λιοτρίβι του να πληρώνει κάθε φορά 2,60 ευρώ», σημειώνει ο Απόστολος Γκλέτσος. Αυτή τη στιγμή στην περιοχή βρίσκονται και αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα καθώς εκφράζονται φόβοι για ένταση, αφού τόσο οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν συγκεντρωθεί όσο και ο Απόστολος Γκλέτσος, δηλώνουν αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω...



Τέλος χθες το βράδυ ο εισαγγελέας κατά την παραπομπή του στο Τριμελές Εφετείο Πλημελημμάτων όπου θα ορισθεί τακτική δικάσιμος. Σε ερώτηση εάν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη, απάντησε ότι γεννήθηκε έτοιμος.

"Για 30 χρόνια θα είμαστε στο ίδιο έργο", απάντησε η υπεύθυνη τύπου της "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου" Ειρήνη Ζαβρίδου σχετικά με τα τεκταινόμενα στα διόδια Πελασγίας.

newsday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :