vorini-gr: Σέξι αριθμοί στις μέρες μας....και τις νύχτες μας

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Σέξι αριθμοί στις μέρες μας....και τις νύχτες μας



του Σπύρου Σεραφείμ
Σύμφωνα με τον Michael Kleinmann, πρόεδρο του Freshpair.com, ενός πολυκαταστήματος εσωρούχων στο Internet, υπάρχουν 700 διαφορετικά στυλ αντρικών εσωρούχων στην αγορά.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυθαίρετο το συμπέρασμα ότι, αντίστοιχα, υπάρχουν και 700 διαφορετικοί τύποι αντρών...

Η λέξη «πορνογραφία» μπήκε στη νομοθεσία το 1857 κι αυτομάτως άρχισε να διώκεται.
Οι κυβερνήσεις, βλέπετε, ήθελαν να ελέγξουν το σεξουαλικό ένστικτο. Αλλά, πείτε μου, κόβεται το σεξ;

Επιστήμονες από τη Σχολή Δημοσίας Υγείας & Κοινοτικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας, επιστράτευσαν 6.500 άνδρες και γυναίκες με μόνιμες σχέσεις, για να διερευνήσουν την ικανοποίησή τους από το σεξ και τη σχέση τους.

Όπως διαπίστωσαν, το 54% των ανδρών αλλά και το 42% των γυναικών δεν ήταν ικανοποιημένοι από τη συχνότητα των ερωτικών επαφών τους. Ενώ όμως σχεδόν όλοι οι ανικανοποίητοι άντρες είπαν πως θα ήθελαν να κάνουν περισσότερο σεξ, η μία στις τρεις δυσαρεστημένες γυναίκες δήλωσαν πως θα ήθελαν… λιγότερο.
Δεν χρειάζεται να έχεις ντοκτορά για να ξέρεις ότι αυτό το σεξ που είχαν, απλώς, δεν τις ικανοποιούσε.

Oι σημερινοί έφηβοι ξεκινούν σε πολύ μικρότερη ηλικία, σε σχέση με τους γονείς τους, τη σεξουαλική τους ζωή, όπως επιβεβαιώνει η έρευνα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης: Περίπου οι μισοί έφηβοι έχουν κάνει σεξ έως τα 15 τους χρόνια.

Επίσης, το 50% των σεξουαλικά δραστήριων εφήβων ολοκληρώνει τις σχέσεις του έως την ηλικία των 15 ετών, ενώ - στο σύνολο των εφήβων - το 48% δηλώνει ότι έχει ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις. Σημαντικό είναι ότι το 21% των σεξουαλικά δραστήριων εφήβων υποστηρίζει ότι δεν χρησιμοποιεί κανένα αντισυλληπτικό μέτρο.
Έτσι, πληθαίνουν οι εκτρώσεις, όπως και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Από νωρίς στα βάσανα, με λίγα λόγια...

Η λεβάντα είναι από τα φυτά που έχουν την ικανότητα να διεγείρουν τις αισθήσεις, μόνο με το άρωμά τους.
Έρευνα σε γυναίκες που μύρισαν αιθέριο έλαιο λεβάντας στη διάρκεια του δείπνου τους έδειξε ότι το άρωμά της αύξησε κατά 11% τη ροή του αίματος στα γεννητικά τους όργανα.
Πιθανώς, σύμφωνα με τους ειδικούς, ο εγκέφαλος συνδέει το άρωμα της λεβάντας με χαλαρωτικές αναμνήσεις.

Ε, βέβαια. Υπάρχει τίποτε πιο χαλαρωτικό από το θυμάσαι ότι κάποτε, πριν θεριέψει το φαινόμενο του θερμοκηπίου, ανέβαζες τα χειμωνιάτικα και κατέβαζες τα καλοκαιρινά, τη σωστή εποχή;

Όσο πιο υψηλό IQ ή αλλιώς συναισθηματική νοημοσύνη έχει μια γυναίκα, τόσο καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις έχει, σύμφωνα με τους επιστήμονες του King’s College του Λονδίνου.

Τι να πω, πιθανώς έτσι προέκυψε και το «δασκάλα στην Καβάλα»...

Επτά στις δέκα Ελληνίδες μπαίνουν σε ροζ ιστοσελίδες. Άντε να χαθείτε, παλιοκόριτσα! Σύμφωνα με έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, ο πιο συχνός τόπος χρήσης του Internet είναι το σπίτι με ποσοστό 42% και ακολουθεί ο εργασιακός χώρος, με ποσοστό 35%. Στην ερώτηση «έχετε κάνει σχέση μέσα από το Διαδίκτυο;», το 57% των συμμετασχόντων απάντησε αρνητικά και το 43% θετικά.

Δηλαδή, πάνω από τέσσερα στα δέκα άτομα έχουν γίνει ζευγάρι με ανθρώπους που ερωτεύτηκαν και αντίκρισαν για πρώτη φορά μέσα από την οθόνη του υπολογιστή τους.
Δεν το αναφέρει η έρευνα, αλλά μάλλον θα επιλέγουν, αντίστοιχα, να χωρίσουν και με control-alt-delete.

Mια άλλη έρευνα, αποκάλυψε ότι το 54% από ένα δείγμα που αποτελούσαν 1.000 Άγγλοι, είχαν επιχειρήσει ερωτική συνεύρεση στο αυτοκίνητο. Δυστυχώς, μόνο οι μισοί από αυτούς το απόλαυσαν.
Όταν οι Άγγλοι συμμετείχαν σε τέτοιες έρευνες, εμείς ήδη τραγουδούσαμε, εδώ και δεκαετίες, το «Δεν το ξανακάνω σε Autobianchi»...

Στη Βρετανία, η σεξουαλική δραστηριότητα ξεκινά στα 16,5 χρόνια στους άνδρες και στα 17,5 για τις γυναίκες. Στην Ινδονησία οι γυναίκες περιμένουν μέχρι τα 18,5 και οι άνδρες μέχρι τα 24,5.
Το ποσοστό διείσδυσης του Internet στην Ινδονησία, είναι πολύ χαμηλό.
Όταν αρκετοί θα έχουν συνδέσεις, είναι δεδομένο ότι αυτό το ποσοστό θα αλλάξει.

Οι άθεοι απολαμβάνουν πολύ περισσότερο τη σεξουαλική τους ζωή σε σχέση με όσους κατατρέχονται από ενοχές κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά και για εβδομάδες αργότερα. Αυτό το συμπέρασμα προέκυψε από πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Κάνσας, που διενεργήθηκε σε 14.500 άτομα.
Όπως αποκάλυψε η μελέτη, όσοι δεν πιστεύουν στον Θεό, είναι πιο πρόθυμοι να συζητήσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις και εμφανίζονται πιο ικανοποιημένοι με τις εμπειρίες τους.
Θεέ μου!...

Πηγές
Βρετανική επιθεώρηση Lancet
Πανεπιστήμιο Κάνσας
Πανεπιστήμιο Queens στον Καναδά
Πανεπιστήμιο Groningen στην Ολλανδία
New York Times

Δεν υπάρχουν σχόλια :