vorini-gr: Περιμένοντας να'ρθει... το νερό

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Περιμένοντας να'ρθει... το νερό


Η κυβέρνηση αυτές τις μέρες βρίσκεται σε ένα αγώνα δρόμου κατ' εντολή της Τρόικας προκειμένου να πείσει τον ελληνικό λαό μέσω της αντιπολίτευσης πως βρισκόμαστε σε ένα μονόδρομο χωρίς γυρισμό.
Το παιχνίδι είναι καλά στημένο για αυτόν τον εθνικό εκβιασμό αφού πρώτα....

....τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης (βλέπε Δαμανάκη) έστρωσαν καλά τον δρόμο της ανασφάλειας και της κινδυνολογίας .

Τα πάντα αιωρούνται πίσω από μισόλογα και αοριστολογίες και κανένας πολιτικός μαϊντανός δεν βγαίνει στο "γυαλί" να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για το τι ακριβώς συμβαίνει και τι πρέπει να κάνει.

Η παρηκμασμένη αντιπολίτευση δράττεται της ευκαιρίας βγαίνοντας στο προσκήνιο και όλα τα πολιτικά φαντάσματα του παρελθόντος εμφανίζονται και πάλι στης οθόνες μας παραθέτοντας διάφορες κοσμοθεωρίες που οι ίδιοι ποτέ δεν εφάρμοσαν στις μέρες τους και μας έφθασαν με τον ένα η με τον άλλο τρόπο σε αυτή την κατάντια.

Και όλα αυτά περιμένοντας να ανοίξει η "κάνουλα του ΔΝΤ" και να τρέξει το νερό που θα μας ξεδιψάσει προσωρινά αλλά και θα μας χώσει ποιο βαθιά στην χρέωση και τον οικονομικό μαρασμό.

Ας προσέξουν οι πολιτικάντηδες, οι εθνοπατέρες, τα κομματόσκυλα και κάθε είδους παπαγαλάκια μήπως καταντήσουν με τις μεθοδεύσεις τους την χώρα μας Αργεντινή και αναβιώσουν εθνικές απώλειες παρελθόντων χρόνων όπου ζήσαμε ανυπολόγιστες καταστροφές.

ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :