vorini-gr: Το κρυφό σπίτι στη Νότιο Γαλλία

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Το κρυφό σπίτι στη Νότιο Γαλλία



http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=7762
Στη Νότια Γαλλία στην εξοχική κατοικία του φίλου του από τα μαθητικά του χρόνια Θεόδωρου (Ντόρη) Μαργέλλου, του οποίου το όνομα έχει εμπλακεί στην υπόθεση της κερδοσκοπίας με τα CDS επί μιας πιθανής ελληνικής χρεoκοπίας, βρίσκεται το κρησφύγετο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου!...

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «Δημοκρατία», κάθε φορά που ο πρωθυπουργός εξαφανίζεται από προσώπου γης και δεν μπορούν να τον εντοπίσουν ούτε οι συνεργάτες του στο σπίτι του στην Αθήνα μεταβαίνει εκεί.

Η εξοχική κατοικία Μαργέλλου, με τον οποίο βρίσκεται σε δικαστική αντιδικία ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος (μετά τις καταγγελίες του για την αγορά ελληνικών CDS), αποτελεί το ιδανικό στρατηγείο για τον κ. Παπανδρέου.

Εκεί ησυχάζει όταν θέλει να πάρει κρίσιμες αποφάσεις για την κυβέρνησή του, εκεί κάνει μυστικά ραντεβού με διεθνείς παράγοντες μακριά από τα ενοχλητικά φώτα της δημοσιότητας, εκεί στο κρησφύγετο με τον τελευταίας τεχνολογίας τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό πραγματοποιεί με ασφάλεια τις υπερατλαντικές του επαφές.

Ελάχιστοι μέσα στην κυβέρνηση γνωρίζουν το καλά κρυμμένο μυστικό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Και εκείνοι που τυχαίνει να το ξέρουν είναι αρκετά φειδωλοί όταν τους ζητείται να δώσουν πληροφορίες, καθώς το όνομα «Μαργέλλος» κάνει λίγο «τζιζ» μετά την ανάμειξή του στην υπόθεση των ασφαλίστρων κινδύνου.

Παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες βγαίνουν με το τσιγκέλι, η «δημοκρατία» πληροφορήθηκε και το... δρομολόγιο που ακολουθεί ο κ. Παπανδρέου κάθε φορά που θέλει να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του για να πετάξει για τη Νότια Γαλλία, όπου η εξοχική κατοικία του επιχειρηματία γεωργικών προϊόντων που κάποτε αναμείχθηκε στην υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού.

Παίρνει το αεροπλάνο της γραμμής ή το πρωθυπουργικό αεροσκάφος με προορισμό το αεροδρόμιο της Γενεύης ή το αεροδρόμιο του Ορλί στο Παρίσι.

Οταν φτάνει εκεί μετεπιβιβάζεται, χωρίς να γίνει αντιληπτός, στο πολυτελές ιδιωτικό λίαρ τζετ του κ. Μαργέλλου, ο οποίος τον περιμένει με αναμμένες τις μηχανές, και απογειώνεται αμέσως για την εξοχική κατοικία του επιχειρηματία στη Νότια Γαλλία.

Το Παρίσι και η Γενεύη είναι οι πόλεις αναφοράς για τον Ελληνα επιχειρηματία, η βάση του. Πολλές φορές ο πρωθυπουργός φαίνεται να χρησιμοποιεί το αεροπλάνο του (εδώ και δεκαετίες στενού φίλου του) για να μεταβεί και στο Λονδίνο προκειμένου να δει την κόρη του Μαργαρίτα, η οποία σπουδάζει στο Imperial College. Εκεί τον συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός της «δημοκρατίας» να τρώει σούσι με τον παλιόφιλό του Ντόρη και τη σύζυγο του Αντα σε ένα πανάκριβο εστιατόριο, και μάλιστα εποχή άγριας λιτότητας.

Βεβαίως στους ιθαγενείς της Ελλάδας «διοχετεύεται» ότι ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί το αεροπλάνο της γραμμής.

Πού να ήξεραν ότι λέει τη μισή αλήθεια, αφού μετά μετεπιβιβάζεται στο αεριωθούμενο του φίλου του. Ο κ. Παπανδρέου, αν και θα μπορούσε, δεν χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να μεταβεί απευθείας στο κρησφύγετο, γιατί βγαίνει σχέδιο πτήσης από την Πολεμική Αεροπορία και η είδηση γρήγορα θα διέρρεε! [Ουρανία Γαλανού]


Ο Παπαδόπουλος του Τ.Τ., η Goldman Sachs και ηπεθερά του Αντρίκου



Η αποκάλυψη της «δημοκρατίας» για το ησυχαστήριο του ΓΑΠ έρχεται σε μια πολιτικά ύποπτη εποχή. Διότι, όπως απεδείχθη από τις αποκαλύψεις μας για τη μίσθωση ακινήτου της πεθεράς του Αντρίκου Παπανδρέου στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το κοινό πρόσωπο που πιθανώς να ενώνει τον επιχειρηματία Μαργέλλο και την οικογένεια είναι ο διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλέων Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του βουλευτή της Ν.Δ. Πάνου Καμμένου, ο κ. Παπαδόπουλος πούλησε το ασφάλιστρο κινδύνου του Ταμιευτηρίου στην εταιρία συμφερόντων Μαργέλλου Informed Justice Partners.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Αναστασιάδη το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο του οποίου ηγείται ο κ. Παπαδόπουλος μίσθωσε το ακίνητο της μητέρας της Μαριάνθης Αντρίκου Παπανδρέου.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας του Θεόδωρου Μαργέλλου μετέχουν πρώην μέλη της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας Goldman Sachs.

Στην Goldman Sachs υποστηρίζει ότι πώλησε το ελληνικό ασφάλιστρο κινδύνου ο Κλέων Παπαδόπουλος (σε ποιον το πούλησε η τράπεζα είναι ακόμη άγνωστο).

Η υπόθεση έχει ψωμί και είναι βέβαιον ότι αν η ελληνική Δικαιοσύνη αφεθεί να κάνει τη δουλειά της ίσως να βγάλει λαγούς.

Οι ελάχιστοι που «ξέρουν» στην κυβέρνηση και την Κοινοβουλευτική Ομάδα μουρμουράνε ότι ο Αντρίκος Παπανδρέου ελέγχεται για πολλά, που κάποια στιγμή θα δουν το φως της δημοσιότητας, αλλά στην υπόθεση των ασφαλίστρων κινδύνου είναι αναμεμειγμένο άλλο μέλος της οικογένειας και όχι αυτός.

Πρόσωπο που επίσης έχει φιλοξενηθεί στο σπίτι, στη Νότια Γαλλία!

Λαμβανομένου υπ' όψιν ότι η Ν.Δ. παρείχε διά του Γιάννη Μιχελάκη κάλυψη στον Πάνο Καμμένο, γίνεται αντιληπτό ότι μάλλον θα έχουμε εκρηκτική συνέχεια..

Δεν υπάρχουν σχόλια :