vorini-gr: Π. Πολάκης: Συμφώνησε να μην πετάει δυναμιτάκια μέσα στην αίθουσα της Βουλής

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Π. Πολάκης: Συμφώνησε να μην πετάει δυναμιτάκια μέσα στην αίθουσα της Βουλής


Αίσιο τέλος είχε τελικά το ολονύχτιο θρίλερ που εκτυλίχθηκε χθες στη Βουλή, αφότου κατά τη συζήτηση για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο ο αντιπρόεδρος της Βουλής αφαίρεσε το λόγο από τον Παύλο Πολάκη, που μιλούσε για την υπόθεση Novartis. Στη συνέχεια ο τελευταίος αρνήθηκε να κατέβει από το βήμα με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση...

Η ώρα είχε πάει 5.30 το πρωί όταν τελικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αγουροξυπνημένος μετά από έναν εξάωρο υπνάκο στο βήμα του ομιλητή, συμμορφώθηκε με τις εκκλήσεις του προεδρείου και αποχώρησε. Επιπλέον, συμφώνησε να σταματήσει να πετάει δυναμιτάκια μέσα στην αίθουσα και παρέδωσε στη φρουρά τις γουρούνες και τα σκορδάκια που είχε στις τσέπες του, ενώ προτού φύγει καθάρισε το θρανίο από τις γόπες, τα πατατάκια και τα υπολείμματα σάντουιτς που είχαν μαζευτεί.

Η μεταστροφή του κ. Πολάκη έχει ήδη προκαλέσει τα θετικά σχόλια σύσσωμου του πολιτικού κόσμου. Ωστόσο, πολιτικοί αναλυτές την αποδίδουν στο πολύ πρωινό της ώρας καθώς και στη στέρηση νικοτίνης λόγω του ύπνου, εκτιμώντας δυστυχώς πως οποιαδήποτε βελτίωση συμπεριφοράς δεν μπορεί παρά να είναι προσωρινή.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Αθανασίου επανέλαβε μιλώντας σε τηλεοπτικό δελτίο ότι τα δυναμιτάκια δεν έχουν θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο αλλά ούτε και στη δημοκρατία μας, Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι μπορεί μια χαρά να κρίνει ποιος είναι εκτός θέματος και θα αφαιρεί τον λόγο από όποιον θέλει, γιατί αυτός είναι αντιπρόεδρος.



Δεν υπάρχουν σχόλια :