vorini-gr: Τρία νέα τικ αναμένεται να προσθέσει στο παιχνίδι του ο Ράφα Ναδάλ (+video)

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Τρία νέα τικ αναμένεται να προσθέσει στο παιχνίδι του ο Ράφα Ναδάλ (+video)


Μπορεί να έχει φτάσει ήδη στα 35 του χρόνια, όμως ο εκ των κορυφαίων τενιστών στην ιστορία, Ράφα Ναδάλ, δεν δείχνει διατεθειμένος να τα παρατήσει, στοχεύοντας ήδη στην κατάκτηση του επόμενου Γκραν Σλαμ, μετά τον θρίαμβό του στο Αυστραλιανό Όπεν..

Ο Ισπανός μάλιστα, δουλεύει αμέτρητες ώρες καθημερινά μαζί με το προπονητικό του επιτελείο, αναζητώντας τρόπους να βελτιώσει κι άλλο το παιχνίδι του. Έτσι, μελετά ήδη τις δυνατότητες ώστε να εντάξει τουλάχιστον 3 νέα τικ στο τελετουργικό του, μιας και αισθάνεται πως δεν έχει τα απαιτούμενα τικ ώστε να επανέλθει σύντομα και στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Συγκεκριμένα λοιπόν, ο Ράφα Ναδάλ εξετάζει ένα έξτρα χτύπημα της μπάλας, ένα τρίψιμο του κεφαλιού του ακόμα, καθώς και ένα επιπλέον τράβηγμα του σορτς του, πριν σερβίρει. «Αν τελειοποιήσω αυτά, δεν θα έχω αντίπαλο», φέρεται να δήλωσε στο στενό του περιβάλλον, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να βάλει στο ρεπερτόριό του και ένα ακόμη άγγιγμα των μαλλιών του, αν και αρκετοί θεωρούν πως είναι πια σε προχωρημένη αθλητική ηλικία για κάτι τέτοιο.

Το «Κουλούρι» προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Ισπανό, ο οποίος όμως για 20 λεπτά προετοιμαζόταν με τα τικ του με αποτέλεσμα η γραμμή να πέσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια :