vorini-gr: Πολλαπλασιάστηκαν τα ψάρια στο τραπέζι 54χρονου την ώρα που παρακολουθούσε την πρεμιέρα της σειράς Άγιος Παΐσιος

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Πολλαπλασιάστηκαν τα ψάρια στο τραπέζι 54χρονου την ώρα που παρακολουθούσε την πρεμιέρα της σειράς Άγιος Παΐσιος

Μπροστά σε μια αλλόκοτη εικόνα βρέθηκε χθες το βράδυ ο Πάσχος Δ. από το Κουκάκι, την ώρα που παρακολουθούσε την πρεμιέρα της σειράς Άγιος Παΐσιος στο MEGA...

Ο 54χρονος, απολάμβανε το δείπνο του συνοδεία της σειράς, τρώγοντας μία τσιπούρα με λίγο ψωμί και στις πρώτες διαφημίσεις, εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα για να πεταχτεί μέχρι την τουαλέτα. Όταν επέστρεψε, διαπίστωσε πως στο πιάτο του υπήρχαν 2 τσιπούρες και άλλες 2 φρατζόλες ψωμί.

Αφού κοίταξε γύρω του παραξενεμένος, ολοκλήρωσε εκ νέου το φαγητό του και πήγε μέχρι την κουζίνα, για να επιστρέψει βρίσκοντας 8 τσιπούρες και 4 φρατζόλες ψωμί, ενώ το νερό που απολάμβανε, είχε μετατραπεί σε κρασί.

Μέχρι την ολοκλήρωση του επεισοδίου, το σπιτικό του Πάσχου είχε γεμίσει ψάρια και ψωμιά, ενώ η βρύση του ανέβλυζε κρασί, με τον ίδιο να τρέχει σε γειτονικό διαμέρισμα για να σωθεί.

Τέλος, διαψεύδονται οι φήμες πως μια φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη που ήταν τοποθετημένη στο σαλόνι του δάκρυσε, με το site «Κουλούρι» να ερευνά την υπόθεση και να επανέρχεται για οτιδήποτε νεότερο.



Δεν υπάρχουν σχόλια :