vorini-gr: Στα ύψη η τιμή της ρώσικης σαλάτας εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Στα ύψη η τιμή της ρώσικης σαλάτας εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία


Εκτόξευση έχει σημειωθεί στην τιμή της ρώσικης σαλάτας εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία, με τις τιμές να έχουν ξεπεράσει ακόμα και το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο υπό την απειλή της εισβολής της Ρωσίας....

Διεθνείς αναλυτές τονίζουν ότι τις τελευταίες μέρες σημειώνονται τεράστιες αυξήσεις στην τιμή της ρώσικης σαλάτας στην Ευρώπη ενώ, αν τελικά ο Βλάντιμιρ Πούτιν κάνει πράξη την απειλή του, αναμένεται να σημειωθούν ελλείψεις στην τροφοδοσία με απρόβλεπτες συνέπειες για τον σαντουιτσοπαραγωγικό τομέα της χώρας μας, καθώς πρόκειται για αγαπημένη αλοιφή των Ελλήνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο η Ρωσία κατέχει την αυθεντική συνταγή για την συγκρεκριμένη αλοιφή, η οποία συντάχθηκε το 11ο αιώνα από τον Ρώσο μοναχό Ζαμπόνωφ, και φυλάσσεται σε ειδική κρύπτη στο μαυσωλείο του Λένιν στη Μόσχα.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι το ενδεχόμενο ρωσικής εισβολής έχει προκαλέσει νέο ράλι και στις τιμές του φυσικού αερίου, με πολλούς Έλληνες να στρέφονται πλέον στη φασολάδα σαν μέσο θέρμανσης, ενώ η τεράστια αύξηση της τιμής του ρεύματος προβληματίζει το κυβερνητικό επιτελείο, το οποίο ανακοίνωσε επιδότηση για την αγορά διαδρόμου ώστε να παράγουν οι πολίτες μόνοι τους ρεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :