vorini-gr: Ενοχλημένα ακόμη και τα ολογράμματα από τον Νίκο Ευαγγελάτο, ζήτησαν να μην προβάλλονται στην εκπομπή του

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Ενοχλημένα ακόμη και τα ολογράμματα από τον Νίκο Ευαγγελάτο, ζήτησαν να μην προβάλλονται στην εκπομπή του

Σάλο έχουν προκαλέσει τις τελευταίες εβδομάδες τα διάφορα ψηφιακά ολογράμματα που προβάλλει κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ο Νίκος Ευαγγελάτος, με τους τηλεθεατές να μην κρύβουν την ενόχλησή τους από τις υπερβολές που συχνά κάνουν την εμφάνισή τους...

Φαίνεται όμως πως η ενόχλησή αυτή δεν σταματάει στους τηλεθεατές και την κοινή γνώμη, αφού ιδιαίτερα ενοχλημένα εμφανίζονται πια και τα ολογράμματα, τα οποία ζήτησαν να μη χρησιμοποιούνται άλλο στο πλευρό του παρουσιαστή.

«Μπορεί να μην είμαστε αληθινά, αλλά έχουμε κι εμείς αξιοπρέπεια και δεν αντέχουμε να ταπεινωνόμαστε με αυτόν τον τρόπο δίπλα στον Νίκο Ευαγγελάτο για λίγα νούμερα παραπάνω. Απαλλάξτε μας από αυτό το μαρτύριο», σχολίασε ο εκπρόσωπος των ολογραμμάτων, προσπαθώντας να απενεργοποιηθεί αυτόματα.

Πάντως, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες ότι ο δημοσιογράφος συναναστρέφεται εδώ και χρόνια μόνο με ολογράμματα, αφού κανένας κανονικός άνθρωπος δεν αντέχει δίπλα σε αυτόν και τη σύζυγό του. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :