vorini-gr: Ο Χάρης Καστανίδης έστησε ο ίδιος την επίθεση εναντίον του!

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ο Χάρης Καστανίδης έστησε ο ίδιος την επίθεση εναντίον του!


Σκοπός του, να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα το «μας κατέστρεψες τη ζωή» που του φωνάζει διαμαρτυρόμενος στο video, για να φανεί ότι οι πολιτικοί έχουν ακόμα δύναμη να επηρεάζουν..


Ένα «σατανικό» σχέδιο υποσυνείδητης χειραγώγησης της κοινής γνώμης, στήθηκε το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, από τον υπουργό Εσωτερικών κ Καστανίδη, ο οποίος, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία του ρεπορτάζ, θέλησε να προσθέσει κι αυτός στο βιογραφικό του μια επίθεση από «αγανακτισμένους».....

Με την επίθεση αυτή, ο κ. Καστανίδης, πέρασε κι αυτός στην κατηγορία των στελεχών της κυβέρνησης που αξίζουν μια κινητοποίηση αγανακτισμένων εναντίον τους.
Kατά συνέπεια δεν θα αισθάνεται πλέον μειονεκτικά, απέναντι στους συναδέλφους του που έχουν δεχθεί αντίστοιχα γιαουρτώματα και προπηλακισμούς.

Ταυτόχρονα όμως, κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό: Να δείξει, μέσα από τις φωνές αυτών που του «επιτέθηκαν» πόσο σημαντικοί είναι ακόμα οι πολιτικοί. Συγκεκριμένα στο 1’.06’’ του 15λεπτου video, ακούγεται πεντακάθαρα κάποιος από την ομάδα που τον αποδοκιμάζει να φωνάζει: «Κατέστρεψες τη ζωή μας ρε! Κατέστρεψες τη ζωή μας! Στην ανεργία μας έχεις οδηγήσει! Δεν ντρέπεσαι; Δεν ντρέπεσαι;».

Η παραπάνω φράση, που εκ πρώτης όψεως δείχνει να στρέφεται εναντίον του υπουργού, στην πραγματικότητα πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο: Περνάει υποσυνείδητα μηνύματα για την τεράστια σημασία και την μοναδική επιρροή που έχει ένας πολιτικός στις ζωές των νέων ανθρώπων.

Διότι έτσι, μαθαίνουν όλοι όσοι απαξιώνουν και περιφρονούν τους πολιτικούς, ότι μόνο εκείνοι έχουν τη δύναμη να καταστρέψουν τη ζωή ενός 20χρονου νέου.
Δηλαδή, μόνο εκείνοι έχουν τη δυνατότητα να «τον οδηγήσουν στην ανεργία» αφού αν δεν τον διορίσουν, δεν έχει άλλη λύση. Άρα αν τον διορίσουν, του φτιάχνουν τη ζωή.

Με άλλα λόγια, το μήνυμα που περνάει το video της δήθεν επίθεσης, είναι ότι, κανείς δεν είναι υπεύθυνος για την τύχη του. Η μοίρα του εξαρτάται από τις πράξεις ενός υπουργού.

Πέρα όμως από τα προφανή αυτά μηνύματα, ο κ. Καστανίδης, κατόρθωσε με την σκηνοθετημένη αυτή επίθεση, να αποφύγει να δει την ταινία του Woody Allen «Μεσάνυχτα στο Παρίσι», που μάλλον είναι πολύ κουλτουριάρικη για τα γούστα του.

Και επίσης πέτυχε ένα σημαντικό πλήγμα στον εσωκομματικό του αντίπαλο κ. Σπύρο Βούγια, που ενώ ήταν στην ίδια αίθουσα, κανείς δεν του έδωσε σημασία.

***Στη φωτογραφία-Ντοκουμέντο: Ο κ Καστανίδης στις πρόβες της επίθεσης. Τελικά προτιμήθηκε το γύρισμα σε έγχρωμο για αληθοφάνεια.

του Νίκου Ζαχαριάδη
[Από το "ΜούφαNet" στο protagon.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια :