vorini-gr: Η επόμενη μέρα στο Σύνταγμα

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η επόμενη μέρα στο Σύνταγμα


Αναλγησία και.."κρανίου τόπος"

Για άλλη μια φορά η φιλήσυχη διαμαρτυρία - πορεία των απλών αγανακτισμένων πολιτών στιγματίστηκε από την ωμή και σκηνοθετημένη βία του παρακράτους που με την γνωστή έως τώρα αναλγησία της αστυνομίας επέτρεψε να συμβούν πρωτόγνωρα πράγματα που θύμισαν έντονα μέρες του 1998....

Τα σπασμένα μάρμαρα, οι καμένοι κάδοι απορριμμάτων, οι λεηλατημένες στάσεις λεωφορείων, καθώς και οι κατεστραμμένες προσόψεις καταστημάτων και τραπεζών είναι η εικόνα σήμερα στην πρωτεύουσα.

Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί χθες και το χαμό ενός συνανθρώπου μας του αγωνιστή οικοδόμου Χρήστου Λαζαρίδη αλλά και συνάμα άνεργου πατέρα δύο παιδιών.

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας και απορώ πως μια κυβέρνηση που ο λαός της διαμηνύει στο κατώφλι της βουλής "ΦΥΓΕ" ...δεν παραιτείται.

Αυτοί οι "θεατρίνοι" της εξουσίας που μέχρι πρότινος βαπτίζονταν σοσιαλιστές κατάντησαν να βάψουν τα χέρια τους με το αίμα αθώων πολιτών.

Πιστεύω ωστόσο πως για αυτή τη κυβέρνηση ήρθε το τέλος αλλά ταυτόχρονα και μια απαρχή νέων μακροχρόνιων βασάνων για εμάς που θα τα επωμιστούμε σαν κληρονομιά από αυτούς τους αναίσχυντους

Δείτε φωτογραφίες της επόμενης μέρας κάνοντας ( κλικ) στον παρακάτω σύνδεσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια :