vorini-gr: Χαράς ευαγγέλια!

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Χαράς ευαγγέλια!


Μετά την επιτέλους "αποκάλυψη" του ονόματος του νέου πρωθυπουργού της χώρας ομάδες συνταξιούχων και αναξιοπαθoύντων πολιτών βγήκαν ανά τας οδούς και τας ρύμας αλλά και προς τους αιγιαλούς της χώρας μας αλλαλάζοντες και ζητωκραυγάζοντας από περίσσιο ενθουσιασμό για την περαιτέρω εξέλιξη - λύτρωση που τελικώς μας προέκυψε ....

Από σήμερα στην Ελλάδα όλα θα αλλάξουν και ένας άνεμος προόδου και μνημονιακής ευημερίας θα φυσά καθημερινά πάνω από τα κεφάλια μας ,μέσα στα σπίτια μας και στους χώρους της ανύπαρκτης εργασίας μας αυτής που έχουμε χάσει ένα εκατομμύριο και βάλε... Έλληνες πολίτες!

Οι χρωστούντες δάνεια στις απανταχού τράπεζες τώρα έχουν τον δικό τους άνθρωπό ...τον Λουκά Παπαδήμο ο οποίος από ράδιο αρβύλα ενημέρωση που έχω προτίθεται να τους τα χαρίσει όλα μέχρι τελευταίου ευρώ.

Δεν έχεις χρήματα να πληρώσεις το λογαριασμό της ΔΕΗ: Άκου λοιπόν...
Τώρα η νέα κυβέρνηση θα σου κάνει δώρο το φωτοβολταϊκό, αυτό που μέχρι τώρα δεν σου έδιναν λεφτά οι τράπεζες να το αποκτήσεις και έτσι θα απαλλάσσεσαι μια για πάντα από τον βραχνά του μηνιαίου λογαριασμού.

Μη φοβάσαι λοιπόν γιατί τώρα έχεις πρωθυπουργό!
Δεινό υποστηρικτή του εργάτη του αδικημένου και του ταλαιπωρημένου δανειολήπτη αλλά και με προϋπηρεσία επίσης δεινού οικονομικού εμπειρογνώμονα και διαχειριστή επιφανών διεθνών χαρτοφυλακίων θα αφουγκραστεί σίγουρα και το δικό σου πρόβλημα.

Σε εσένα τα λέω κυρά Μαρίτσα που σε βλέπω να κάνεις τώρα κολοτούμπες στη φωτογραφία για πάρτη του!

Όπως και να έχει όμως.... το ξέφρενο party σωτηρίας της χώρας τώρα αρχίζει και θα επανέλθω δριμύτερος όταν ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι εθνοσωτήρες που θα απαρτίζουν την παρέα του Λουκά Παπαδήμου.

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον..αλλά ως τότε "Χαράς Ευαγγέλια"... έχουμε μωρέ πρωθυπουργό !!
[Takis Vorini]

Δεν υπάρχουν σχόλια :