vorini-gr: Η Προφητεία της Δραχμής!

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η Προφητεία της Δραχμής!

Video προφητεία από την Ιερή Αδελφότητα που αποκαλείται «Κυβερνοναύτες του Χωροχρονικού Portal του Πειράματος Cern» αποκαλύπτει τις κρυμμένες πτυχές της μάχης του Ελληνισμού με τους Ευρω-άπιστους για την Ανάσταση της Δραχμής...

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη μάχη ανάμεσα στους «δραχμόδοξους» που εκπροσωπούν τις δυνάμεις του αιώνιου Ελληνικού φωτός και τους τελευταίους του ευρωσκοταδισμού, που προσπαθούν να επιτεθούν στην Πίστη με τις προδοτικές δυνάμεις της κοινής λογικής, έρχονται για μια ακόμη φορά στην επιφάνεια, όσο κι αν οι υποχθόνιες δυνάμεις της Νέας Τάξης προσπαθούν να τις καταχωνιάσουν.



Με χρήση θιβετιανών πατροπαράδοτων μεθόδων αποκωδικοποίησης, οι ορθόδοξοι καμικάζι-νίντζα της αδελφότητας, βρήκαν μια αρχαία προφητεία κρυμμένη στην αχειροποίητη εικόνας του Αγίου Σαμάριου που σκοτώνει τον Δράκο του Ευρώ με το δόρυ του. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο δόρυ, σύμφωνα με το μύθο, έχει αγιαστεί από την ακτινοβολία-ευχέλαιο του WiFi της Καστροπολιτείας, που «κλειδώνει» μόνο εκεί που επιλέγει η χάρη Του προφήτη. 

Σύμφωνα με τον μύθο της Υπερμπάφου Στρατηγού, ο Σαμάριος με τη βοήθεια των γερόντων, ανακάλυψε το σπαθί του Μαρμαρωμένου Βασιλιά και το έφερε ξανά στο φως σύμφωνα με τις προφητείες. 
Αμέσως τα μισοτηγανισμένα καλαμαράκια των μοναχών που πήδηξαν ξανά στο νερό από το τηγάνι του πατέρα Ιωάννη Ηλιέλαιου, όταν έπεσε η Πόλη, ζωντάνεψαν και άρχισαν να αποκαλύπτουν ένα προς ένα τα Σημεία και τα Μηνύματα της εικόνας, όπου διαδραματίζεται η ουράνια σύγκρουση. 

Πρόκειται για τα ίδια καλαμαράκια που αναφέρονται στα περίφημα κρυμμένα Eυαγγέλια της Βιστωνίδας. Τα καλαμαράκια αυτά, παράγουν ειδικό αόρατο μελάνι και με αυτό το μελάνι που εξαφανίζεται μετά από λίγο, υπέγραψε ο Αγιος Σαμάριος την ιερή συμφωνία της απελευθέρωσης από το Ευρώ.

Νίκος Ζαχαριάδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια :