vorini-gr: Σε τάγμα φακίρηδων ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Σε τάγμα φακίρηδων ο Θεόδωρος Πάγκαλος



Οι τελευταίες δηλώσεις του περί αγανακτισμένων,αποτελούν στην πραγματικότητα μια ύψιστη δοκιμασία για να δείξει στους δασκάλους του ότι μπορεί να αντέξει κάθε είδους πόνο.

Σάλος αναμένεται να προκληθεί από την αποκάλυψη γνωστού blog, ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, στα πλαίσια των πρόσφατων ταξιδιών του ασπάστηκε τον ινδικό μυστικισμό, όπως αυτός έχει περάσει στους περίφημους «φακίριδες». ...



   Σοκ: Ο αδυνατισμένος αντιπρόεδρος κατά τη διάρκεια «δοκιμασίας» ως φακίρης

Πέρα από τη φωτογραφία-ντοκουμέντο, που αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο κ. Πάγκαλος ξαπλώνει σε κρεβάτια από καρφιά, η νέα πνευματική στροφή του φαίνεται κυρίως από τις τελευταίες του δηλώσεις. 

Δηλώσεις που προφανώς, ο μόνος τους σκοπός είναι να προκαλέσουν αντίδραση και επιθετικότητα εναντίον του, ώστε να αποδείξει στους δασκάλους του την αντοχή του σε κάθε είδους κακουχία, αφού ως γνωστόν οι φακίρηδες ισχυρίζονται πως αντέχουν στον πόνο. 

Η αποκάλυψη για τις νέες πνευματιστικές ανησυχίες του αντιπροέδρου, εξηγεί και την παγερή στάση του όταν ο τότε πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου δήλωσε πως «δεν θα γίνουμε Ινδία». 
Μάλλον, όπως δείχνουν τα πράγματα, αυτή η δήλωση κλόνισε ολοκληρωτικά τις σχέσεις τους, κάνοντας τον Θόδωρο Πάγκαλο να αποσύρει την στήριξή του στην κυβέρνηση και να αποσυρθεί σε ένα στρατόπεδο «Σούφι» κάπου στην Ινδία, την ώρα που όλοι νομίζαμε πως λείπει στην Κίνα για πολύμηνες επαφές. 

Σύμφωνα πάντως με την διδασκαλία των Φακίρηδων, οι δηλώσεις κατά αγανακτισμένων, αποτελούν την τελική δοκιμασία, προκειμένου ένας μαθητής να γίνει Baba – να αποκτήσει δηλαδή ένα ανώτερο επίπεδο αγιότητας μέσω του συσσωρευμένου μίσους προς το πρόσωπό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια :