vorini-gr: Ξυνίδης ποζάρει με καλτσοδέτα!

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ξυνίδης ποζάρει με καλτσοδέτα!

 Η κάρτα όπου ο Σωκράτης Ξυνίδης, επιδεικνύει την καλτσοδέτα του 

Η ευχετήρια κάρτα που έστειλε επ’ ευκαιρία των Χριστουγέννων σε φίλους και συνεργάτες, τον δείχνει με παλαιομοδίτικη ανδρική καλτσοδέτα και ρόμπα! 

Μια υπενθύμιση για την εποχή που η καλτσοδέτα δεν ήταν αποκλειστικά γυναικείο αξεσουάρ, αλλά φοριόταν και από κομψευόμενους άνδρες, προσπαθεί να κάνει ο Σωκράτης Ξυνίδης, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν, όταν πρίν λίγες εβδομάδες....  

.....αποκάλεσε ο ίδιος «καλτσοδέτα» την Εύα Καϊλή. Ήδη, σύντροφοι του Σωκράτη Ξυνίδη, χρησιμοποιούν το μήνυμα «Καλτσοδέτα Φορέβερ» που γράφεται επάνω στην κάρτα, για να τον απαξιώσουν πολιτικά, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για προσπάθεια του πολιτικού να αυτοτιμωρηθεί με τελικό στόχο να εξιλεωθεί απέναντι στη συνάδελφό του. 

Ο ίδιος ο κ Ξυνίδης πάντως, ανέφερε σε στενό φιλικό κύκλο ότι από τότε που άρχισε να ασχολείται με «καλτσοδέτες», άνοιξαν καινούριοι ορίζοντες γι’ αυτόν. «Ενώ παλιότερα δεν είχα συμφιλιωθεί με την «καλτσοδετική» φύση μου, πλέον είναι σα να απελευθερώθηκα» φέρεται να είπε σε φιλική συντροφιά. 

«Όλοι έχουμε δικαίωμα στις καλτσοδέτες. Και από τότε που άρχισα να τις φοράω, δεν χρειάζεται πια να ανησυχώ μήπως μου πέσουν οι κάλτσες και φανεί η γάμπα μου, πράγμα που είναι τελείως αντιαισθητικό» συμπλήρωσε. ένα άρθρο των πρωταγωνιστών



 
ΚΑΝΟΝΤΑΣ (κλικ) ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ (Labels) ΠΑΡΑΚΑΤΩ 
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :