vorini-gr: Το «μεγάλο τσιμπούρι» παρεμβαίνει υπέρ του Παπαδήμου

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Το «μεγάλο τσιμπούρι» παρεμβαίνει υπέρ του Παπαδήμου



Ένα πράγμα που με αηδιάζει σε κάποιους Έλληνες πολιτικούς είναι η υποκρισία το θράσος αλλά και η εμμονή να "αποψύχονται" κατά καιρούς  και να παρουσιάζονται στην επικαιρότητα  εν  είδει εθνοσωτήρων και ειδημόνων.
Πατριάρχης αυτής της μεθοδολογίας δεν είναι άλλος από το «μεγάλο τσιμπούρι» όνομα και πράγμα ο οποίος παρεμβαίνει και πάλι.... 


....να μας πει ότι η επιλογή του Λουκά Παπαδήμου για τη θέση του πρωθυπουργού κοινής αποδοχής είναι ότι καλύτερο μας έχει συμβεί.! 
Μάλιστα από ότι πληροφορούμαι εδώ σχεδιάζει να μιλήσει για αυτό  με άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα, την περίοδο των εορτών.
Ο αρχοντας της διαπλοκής του χρηματιστηρίου γίνεται για μια ακόμη φορά θρασύς και ομιλητικός όταν άλλοι πολιτικοί στο εξωτερικό για "ψύλλου πήδημα" παραιτούνται και εξαφανίζονται από την πολιτική παλαίστρα ως μη αποδεκτοί και συνεπώς μη χρήσιμοι κοινωνικά.

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.! 
Και όσο οι Ελληνες θα στηρίζουν τέτοιου είδους πολιτικούς φελούς   παραβλέποντας τα λάθη τους αλλά και δίνοντας τους και βήμα να μιλούν στα μέσα ενημέρωσης...η χώρα μας ουδέποτε θα βρει τον δρόμο της για ένα καλύτερο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :