vorini-gr: «Γέροντας» στο Αγ. Όρος έγινε ο κατηγορούμενος Γ. Φερέτης!

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

«Γέροντας» στο Αγ. Όρος έγινε ο κατηγορούμενος Γ. Φερέτης!

 Digital_image_processing_by Takis.Vorini_Jan_2012

Μετά την καταβολή της εγγύησης, ο δημοσιογράφος της ΕΤ-3 που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα τοκογλυφίας της Θεσσαλονίκης, κατέφυγε σε μονή του Αγ. Όρους, όπου ως «Γέροντας Φερέτιος» ξεκίνησε νέα καριέρα οικονομολόγου

 Η φήμη του νέου «Γέροντα» που μιλάει με χρησμούς για την «Υπέρτατη Δημοσιογραφική Αλήθεια» και γνωρίζει τα «Κλειδωμένα Επιτόκια του Ιδιωτικού Δανεισμού», έχει ήδη αρχίσει να...


...διαδίδεται με αποτέλεσμα εκατοντάδες πιστοί επισκέπτες να ζητούν να τον συναντήσουν για να τους «φωτίσει» ή για να τους «διευκολύνει με ένα «μικρό δάνειο».
Επίσης, γνωστή οικονομική εφημερίδα, έσπευσε να αγοράσει τα δικαιώματα των οραμάτων του πρώην δημοσιογράφου, με σκοπό να τα εκδώσει σε ένα ειδικό τόμο με τίτλο «Οι Οδηγίες του Γέροντα Φερέτιου για να βγούμε από την Κρίση», ενώ στο διαδίκτυο έχει ξεκινήσει εκστρατεία για την αθώωσή του με συλλογή υπογραφών σε ειδικό site.

Ο ίδιος πάντως συναντά κάθε απόγευμα για μια ακριβώς ώρα, όσους προλαβαίνει από τους πιστούς που έρχονται με ειδικά ταξιδιωτικά group προσκυνητών να τον δουν. Οι υπόλοιποι κατασκηνώνουν στην αυλή του μοναστηριού, ελπίζοντας ότι την επόμενη μέρα θα είναι πιο τυχεροί.
Για να τον βοηθήσουν μάλιστα στην οργάνωση των συναντήσεων αυτών με τους πιστούς, έχουν σπεύσει πολλοί παλιοί φίλοι του από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι διαχειρίζονται τα ραντεβού του και επιταχύνουν τις προφητείες του με σύντομα briefing.

Τις τελευταίες μέρες πάντως, το γραφείο Τύπου του γέροντα Φερέτιου, ζητάει από τους πιστούς να μην τον απασχολούν με ερωτήσεις για σκάφη αναψυχής, δεδομένου ότι με τα σκάφη Ferretti ο Γιώργος Φερέτης έχει απλή συνωνυμία.

Τέλος, με δήλωσή του ο πρώην Υπερνομάρχης κ. Ψωμιάδης, αφού διευκρίνισε ότι «δεν φοράει στρινγκάκια»(;) συμπλήρωσε ότι ο Γέροντας Φερέτιος είναι φίλος του. Πράγμα που μάλλον τον καθιστά αυτόματα όχι απλώς αθώο, αλλά και σοβαρό υποψήφιο για αγιοποίηση.

Κείμενο: Νίκος Ζαχαριάδης//MouFanet//protagon.gr
Εικόνα: Takis Vorini//vorini-gr





Δεν υπάρχουν σχόλια :