vorini-gr: Οι προτεραιότητες ενός βιοπαλαιστή

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Οι προτεραιότητες ενός βιοπαλαιστή


Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί τόσο στο επιτελείο του πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ., όσο και στο υπουργικό γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη τις τελευταίες μέρες...


Αιτία δεν είναι όπως πολύ φαντάζονται το δημοσιονομικό στο οποίο οδηγείται η χώρα, αλλά...η κάμψη στα ποσοστά τηλεθέασης που εμφανίζει το τελευταίο δίμηνο η εκπομπή “Ελλήνων Έγερσις”.

Η μεσημεριανή ναυαρχίδα του σταθμού παρουσιάζει μειωμένα νούμερα τηλεθέασης που αγγίζουν το 70%. Βασικός παράγοντας της πτώσης είναι η απουσία του Άδωνι Γεωργιάδη από τα τηλεοπτικά πλατό. O Λεωνίδας, φαίνεται ανίκανος να σηκώσει το τεράστιο βάρος της απουσίας του αδερφού του. Έτσι υπάρχουν σκέψεις, στον στενό πυρήνα των συνεργατών του Γ. Καρατζαφέρη, παραίτησης του Άδωνι από το υπουργείο, για να ενισχυθεί η μεσημεριανή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού κόντρα στον απαιτητικό ανταγωνισμό.

Τις σκέψεις αυτές φαίνεται να συμμερίζεται και ο νεαρός υφυπουργός, ο οποίος παράλληλα με την κάμψη στα νούμερα της εκπομπής βλέπει και τις παραγγελίες βιβλίων στον εκδοτικό του οίκο να μειώνονται δραματικά. Είναι γεγονός ότι οι εκδόσεις Γεωργιάδη αποτελούν το βασικό οικονομικό του πόρο, καθώς οι συνεχείς μειώσεις της βουλευτικής αποζημίωσης αλλά και η ανεργία που πλήττει την σύζυγό του περιορίζουν δραστικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, η μεγάλη επιστροφή του Άδωνι στα τηλεοπτικά πλατό, ακόμα και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. 
.ellinofreneia.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :