vorini-gr: Εγκαινιάστηκε το «Αντι-Σόιμπλε» Fun Park

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Εγκαινιάστηκε το «Αντι-Σόιμπλε» Fun Park

 Το «Σόιμπλε Hate Fun Park», είναι μια εναλλακτική φτηνής και ποιοτικής διασκέδασης για όλη την ελληνική οικογένεια! (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Την ανάγκη των δημοσίων προσώπων, αλλά και του απλού κόσμου για μια ασφαλή δημόσια επίθεση μαγκιάς στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έρχεται να ικανοποιήσει το «Σόιμπλε Χέιτ Φαν Παρκ» που εγκαινιάστηκε επίσημα χθες. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία...


....να κάνουν τους μάγκες ενθουσιάζοντας το κοινό και να κερδίσουν μερικούς πόντους δημοτικότητας ή να γίνουν συμπαθείς στους φίλους τους, αποβάλλοντας τις τοξίνες της λογικής.

Το πάρκο περιλαμβάνει πλήθος παιχνιδιών επίδειξης, όπως το περίφημο «Γιαουρτόριουμ» όπου κάποιος μπορεί να πετάξει γιαούρτια σε ομοιώματα του Σόιμπλε. Επίσης υπάρχει το «Τζαμπαμάγκ Αρένα» όπου μπορείς κάποιος να κάνει επί δέκα ολόκληρα λεπτά αντι-σοϊμπλικές δηλώσεις και να ρίχνει μπινελίκια απέναντι από μια φωτογραφία του μισητού γερμανού.

Μεγάλη κοσμοσυρροή είχε επίσης η «Αυτοπαραμυθοχώρα», όπου ο καθένας μπορεί να ανανεώσει δημόσια το profile του στο Facebook με δηλητηριώδη αγανακτισμένα σχόλια όπως και το «τρενάκι του τρόμου» όπου κατά τη διάρκεια μιας σύντομης διαδρομής μέσα σε σκοτεινό χώρο, μπορεί κανείς να φωνάξει όσα ρατσιστικά σχόλια κατά των αναπήρων, επιθυμεί.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα εκπαιδευτικά παιχνίδια ανηλίκων, όπως το «Μουτζώνω και Μαθαίνω», όπου τα παιδιά μαθαίνουν με ειδικευμένους αγανακτισμένους εκπαιδευτές να μουτζώνουν σωστά. Τέλος, σε ένα ειδικό happening με την ονομασία «Μαρμαρένια Αλώνια» o Απόστολος Γκλέτσος πάλεψε δημόσια με μια πάνινη κούκλα ομοίωμα του Σόιμπλε και την νίκησε μέσα σε πανηγυρισμούς και εκδηλώσεις ενθουσιασμού από το κοινό.

Όπως έγινε γνωστό, το Πάρκο χρηματοδοτείται κατά το ήμισυ από Ευρωπαϊκά κονδύλια, με τη συμμετοχή ιδιωτικής γερμανικής εταιρίας που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους επενδύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :