vorini-gr: Κονκάρδες πιστοποιητικά αντι-μνημονιακών φρονημάτων!

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Κονκάρδες πιστοποιητικά αντι-μνημονιακών φρονημάτων!

Δείγματα από τις πρώτες διακριτικές κονκάρδες που πρόκειται να διανεμηθούν ώστε να εξορθολογιστεί η βία και να μην πηγαίνει χαμένη σε λάθος στόχους!

Τροπολογία που θα καθιστά υποχρεωτική τη χρήση διακριτικών σημάτων κατά τη διάρκεια των κοινωνικών συγκρούσεων, προωθείται με τη διαδικασία του επείγοντος, ώστε οι αγανακτισμένοι και τα ΜΑΤ να μη σπαταλούν δυνάμεις σε λάθος στόχους....

 Η συχνότητα των λάθος επιθέσεων, τις τελευταίες μέρες, λόγω υπερβάλλοντος ζήλου ένθεν και ένθεν, υποχρέωσε τελικά «μνημονιακούς» και «αντιμνημονιακούς» να καθήσουν και να συμφωνήσουν από κοινού σε ένα ενιαίο τρόπο αλληλοαναγνώρισης με κονκάρδες και άλλα μεταλλικά καρφιτσοειδή αναγνωριστικά.
Με τον τρόπο αυτό, ευελπιστούν οι δύο πλευρές ότι δεν θα έχουμε άλλα «ατυχή» κρούσματα, με πρόκληση εγκεφαλικών κακώσεων σε φωτορεπόρτερς ή επιθέσεις σε ανθρώπους που μοιάζουν με κάποιους δημοσιογράφους οι οποίοι γράφουν πράγματα που δεν επιτρέπεται. Με άλλα λόγια οι εκδηλώσεις βίας θα είναι πιο σωστά στοχευμένες και θα έχουν πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, αντί να πηγαίνουν τζάμπα χαμένες.

Οι συγκεκριμένες κονκάρδες μνημονιακών ή αντιμνημονιακών φρονημάτων, θα γίνονται σεβαστές από όλες τις πλευρές. Σύμφωνα δε, με τις διεθνείς συνθήκες περι εμφίλιου μίσους, θα χορηγούνται στους αιτούντες, ύστερα από αυστηρότατα γραπτά και προφορικά τεστ, στα οποία θα υποβάλλονται από εξουσιοδοτημένη επιτροπή.

Όσοι αποκτήσουν τελικά μια τέτοια κονκάρδα ασυλίας, οφείλουν να την φορούν σε εμφανές σημείο, ώστε όταν κυκλοφορούν σε περιοχές που ελέγχει η μια ή η άλλη παράταξη, να μην κινδυνεύουν από οικείες επιθέσεις και φιλικά «πυρά».

Μάλιστα τώρα που αναμένεται και η ενεργότερη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις βιαιοπραγίες (η οποία ως γνωστόν, διαθέτει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από τους άλλους, στα κλωτσομπουνίδια και τους τραυματισμούς με τσεκούρια και λοστούς), η χρήση της διακριτικής κονκάρδας  φρονημάτων, κρίνεται ακόμα πιο επιβεβλημένη.

Διότι λόγω καλοκαιριού, πολλοί γνήσιοι Έλληνες πρόκειται να αποκτήσουν ύποπτα σκούρο ηλιοκαμμένο χρώμα. Δηλαδή κάποιος μπορεί δικαιολογημένα να τον περάσει για Πακιστανό με αποτέλεσμα να του επιτεθεί και να εκθέσει την παράταξη, κάνοντάς τη να μοιάζει επιπόλαιη.
 του Νίκου Ζαχαριάδη /MoufaNey/protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια :