vorini-gr: Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ - Καλό Πάσχα

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ - Καλό Πάσχα


Με τον "τελευταίο δείπνο" εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ  σε όλους και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. Οι καιροί είναι δύσκολοι και νομίζω πως ήρθε η στιγμή οι Έλληνες να σκεφθούν σοβαρά το τι μέλλει γενέσθαι μετά τις άγιες μέρες αυτού του ΠΑΣΧΑ....

Οι πολιτικοί μας όπως διαπιστώνετε και εσείς  βγαίνουν στα κανάλια και στην ουσία δεν υπόσχονται τίποτα. Οι φοροκαταιγίδες και η λεηλασία του οικογενειακού μποναμά θα συνεχιστούν και μετά τις ΕΚΛΟΓΕΣ σφοδρότερες όσο ποτέ.

Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν το αλλάξουμε μόνοι μας με την ψήφο μας και αυτή τη φορά δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία αλλά και καμία άλλη δικαιολογία για ότι θα μας προκύψει αργότερα.

Κανένας πολιτικός όπως διαπιστώσατε δεν νοιάστηκε πραγματικά και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι προεκλογικές  δημοσκοπήσεις για το μερίδιο της πίτας που θα φάνε αργότερα.

Εύχομαι το πνεύμα των ημερών να φωτίσει τον καθένα από μας ξεχωριστά να σκεφθεί πως θα χαράξει τον σωστό δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον της χώρας και των παιδιών μας και οι άνεργοι συμπολίτες μας να βρουν κάποια στιγμή εργασία για να φροντίσουν τις οικογένειες τους.

Τέλος εύχομαι η ψήφος μας να είναι για όλους αυτούς τους άπληστους που έφθασαν τη χώρα μας σε αυτά τα χάλια Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ με την ελπίδα να γίνει κάποτε η αρχή για ένα γιορτινό και  πλούσιο  ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ.
takis Vorini

Ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα
 ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

The "hungry Supper"

1 σχόλιο :

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΜΙΣΘΟΣ ΑΝΕΣΤΗ;
ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙΑ.....