vorini-gr: Σε κόμιξ οι περιπέτειες του Super Εφραίμ!

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Σε κόμιξ οι περιπέτειες του Super Εφραίμ!

Εντός των ημερών αναμένεται να κυκλοφορήσει ο πρώτος τόμος από τις περιπέτειες του «Efraimman». Του Ηγούμενου υπέρ-ήρωα που αντλεί τις υπερφυσικές δυνάμεις του από την Παναγία και τις χρησιμοποιεί για να ξεφύγει από την αιχμαλωσία!....

Σε νέα τροχιά μπαίνει η καριέρα του Ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, καθώς εντός των ημερών επισημοποιείται η συνεργασία του με γνωστό εκδοτικό οίκο, που ειδικεύεται στους υπερήρωες και στη μεταφορά των περιπετειών τους στον κινηματογράφο.

Ο Ηγούμενος Εφραίμ πρόκειται να ενσαρκώσει τον «Efraimman», έναν απλό καλόγερο που έχει στην κατοχή του τη θαυματουργή Ζώνη της Παναγίας, μια ζώνη που επειδή είναι φτιαγμένη από κρυπτονίτη, του δίνει υπερφυσικές δυνάμεις, όπως να στρέφει τους Ρώσους ολιγάρχες στο δρόμο του Θεού ή να καθοδηγεί μέσω τηλεπάθειας τους εισαγγελείς προκειμένου να τον απελευθερώνουν με εγγύηση.

Μάλιστα, χάρη στα χρήματα που εισέπραξε από την πώληση των δικαιωμάτων, μπόρεσε ο -κατά τα άλλα ακτήμων- καλόγερος να πληρώσει την εγγύηση των 300.000 ευρώ ώστε να αφεθεί ελεύθερος. Γεγονός που από μόνο του αποδεικνύει τη θαυματουργή παρέμβαση της Παναγίας, η οποία προφανώς μεσολάβησε για να γίνει η αγοραπωλησία.

Όπως και να ‘χει, τα αναμενόμενα κέρδη από τις περιπέτειες του super μοναχού αναμένεται να είναι πολλαπλάσια, δεδομένης της αυξημένης επιρροής που έχει τελευταία η Παναγία στα πολιτικά σχήματα και του ρόλου που παίζει στην πολιτική σκηνή και στη δικαιολόγηση διαφόρων τυπικών νομικών «παρακάμψεων».

Εξάλλου, όπως λέγεται, η Παναγία ήταν αυτή που συμβούλεψε τον Ηγούμενο, εκτός από τα χρήματα, να συμπεριλάβει στη συμφωνία και συμμετοχή στα ποσοστά των εισπράξεων από την κινηματογραφική εκμετάλλευση των περιπετειών του, μέσω της νέας του εταιρίας «Ευλογία Α.Ε.».
 του Νίκου Ζαχαριάδη /MoufaNey/protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια :