vorini-gr: Άδωνης: Αν βγει ο Τσίπρας... θα κάνω τον σταυρό και την προσευχή μου

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Άδωνης: Αν βγει ο Τσίπρας... θα κάνω τον σταυρό και την προσευχή μου


Στους Τσίπρα και Καρατζαφέρη αναφέρθηκε σε σημερινές του δηλώσεις ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου... 


...του Βήμα FM για τον Αλέξη Τσίπρα, για το πως "θα αντιδράσει ο ίδιος σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου", ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ τόνισε: «Θα κάνω τον σταυρό μου, την προσευχή μου και θα προσπαθήσω να μην κλάψω…»! 

"Θλίβομαι για τον εξευτελισμό του Καρατζαφέρη" Όσον αφορά στον κουμπάρο και πρώην αρχηγό του, σχολίασε "θλίβομαι να παρακολουθώ τον εξευτελισμό του Καρατζαφέρη στα κανάλια", 

"Όλη αυτή η παρουσία του κυρίου Καρατζαφέρη τις τελευταίες μέρες στα κανάλια, με τις κατηγορίες για τους προδότες, είναι τόσο εξευτελιστική για το Γιώργο Καρατζαφέρη, που πραγματικά θλίβομαι να τον παρακολουθώ", συνέχισε. 

Σύμφωνα με το parapolitika.gr, o πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ σημείωσε παράλληλα πως «Ό,τι έχτισε όλα αυτά τα χρόνια το γκρεμίζει αυτές τις μέρες. Γιατί φυσικά αντιλαμβάνεστε ότι δε μπορεί ξαφνικά να έγινε προδότης και χρηματιζόμενος και ο Γεωργιάδης, και ο Βορίδης, και ο Πλεύρης, και ο Βελόπουλος, και ο Ανατολάκης, και ο Μαρκάκης, και τα κατώτερα στελέχη που έχουν φύγει από το ΛΑΟΣ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια :