vorini-gr: Κάνει και χιούμορ ο Βενιζέλος..!! (video)

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Κάνει και χιούμορ ο Βενιζέλος..!! (video)


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε στην κριτική του κ. Τσίπρα ότι οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς «έχουν ξεφύγει», δήλωση που παραπέμπει σε γνωστή διαφήμιση.«Η απάντησή μου στον κ. Τσίπρα είναι:... 
 ....Tragic», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος, δείχνοντας ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις και στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι. Η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου διατυπώθηκε στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στο Ζάππειο Μέγαρο. 

« Ο κύριος Τσίπρας είναι ένας πολιτικός υβριστής και η συμπεριφορά του δεν έχει καμία σχέση με το ήθος της αριστεράς. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί οριστικά και ακαριαία σε μία έξοδο από την ευρωπαϊκή ένωση και το ευρώ, σε δύο εκατομμύρια ανέργων και σε αλβανοποίηση της Ελλάδας. Είναι η επιτομή του πολιτικού τυχοδιωκτισμού», είπε μεταξύ άλλων ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον Αλέξη Τσίπρα.
.....................................................................................................................................
 Εγώ προς απάντησή του του αφιερώνω την παραπάνω εικόνα μαζί  με τη φράση:
«Τη Δευτέρα μετά τις εκλογές....κλαίνε»..!!

Δείτε παρακάτω το βίντεο που μιλάει για εμπαιγμό στην πλάτη του Έλληνα....αυτό μάλιστα και αν είναι ανέκδοτο!!!  Ποιος μιλάει σε ποιόν για εμπαιγμό του ρημαγμένου από το ΠΑΣΟΚ Έλληνα πολίτη;; ..!!!  Εδώ λέμε πραγματικά.. TRAGIC..!!



 Digital_image_processing_by Takis.Vorini_Mayl_2012


Sources of Information:http://news247.gr/

 Αν σας άρεσε αυτό το θέμα κοινοποιήσετε το στους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :