vorini-gr: Κυβέρνηση «Αναστενάριδων» (!)

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Κυβέρνηση «Αναστενάριδων» (!)


Οι εκλογές τέλειωσαν και ο λαός απεφάνθη. Επέλεξε πάλι ίδια πρόσωπα, αυτά δηλαδή που κάποτε ως "αγανακτισμένος όχλος" στηνόταν στην πλατεία Συντάγματος και τους ζητούσε δικαιοσύνη, δουλειά και την χαμένη του αξιοπρέπεια..αλλά μάταια...

Επέλεξε αυτούς που νομοθέτησαν εις βάρος του, πήραν τους κόπους του και του έσπειραν φόβους επιστροφής στην πείνα και τη δραχμή.

Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τόση φασαρία, αγανάκτηση, υπέρμετρος πατριωτισμός και όνειρα για μια Ελλάδα που επί της ουσίας δεν άλλαξε "ρούχο" αλλά και επέλεξε τους πολιτικούς της τυράννους  βαπτίζοντας τους μετέπειτα με την ψήφο του ο λαός ως "σωτήρες";

Η  νέα κυβέρνηση και τα στελέχη της που στην ουσία δεν έχουν κανένα απολύτως νέο στόχο θα είναι αναγκασμένη να πατήσει επάνω στο δρόμο με τα ίδια αχνάρια αλλά και με "αναμμένα κάρβουνα" που έχει στρώσει για αυτήν η Τρόικα εδώ και πάρα πολύ καιρό και σαν κυβέρνηση  "αναστενάρηδων" θα πρέπει να περάσει στην αντίπερα όχθη αλώβητη.

Γιατί εγώ ξέρω πως όταν υπογράφεις ένα γραμμάτιο οι αριθμοί σε περιμένουν στη γωνία και κάποια στιγμή θα το πληρώσεις θέλεις δεν θέλεις.

Και το γραμμάτιο έχει επάνω τις υπογραφές κάποιου Βενιζέλου και κάποιου Σαμαρά  που με μεγάλη ευκολία χωρίς ενδοιασμούς και άνευ όρων υπέγραψαν υποταγή στους εθνικούς μας τοκογλύφους.

Ετοιμαστείτε λοιπόν και πάλι να αντιμετωπίσετε τις νέες φοροεπιδρομές και τα χαράτσια και να ανέχεστε τους ίδιους τηλεοπτικούς "μαϊντανούς"  που θα σας υπόσχονται τα ίδια αυτά δηλαδή που σαν έλεγαν και πριν τις εκλογές.

Και μην ακούσω πάλι κάποιους να μου πουν ... "τι πάθαμε".!!
Θα τους απαντήσω "Ηθελέστα και παθέστα"....Μ@@@κες.!!..αλλά και το περιβόητο...KALO KORAGIO...!!!!
takis Vorini



κείμενο-montage-επεξεργασία εικόνας: takis Vorini


 Αν σας άρεσει αυτό το θέμα μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :