vorini-gr: Βαγγέλης Παπαθανασίου | Πολύ καλή για πειράματα η Ελλάδα αλλά....

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Βαγγέλης Παπαθανασίου | Πολύ καλή για πειράματα η Ελλάδα αλλά....


Πολύ καλή για πειράματα” η Ελλάδα αλλά και “σαν μια θεατρική παράσταση που αφορά στον κόσμο” η κρίση, είναι τα λόγια του παγκοσμίου φήμης Έλληνα συνθέτη, Βαγγέλη Παπαθανασίου για την κατάσταση στην Ελλάδα. Σε συνέντευξη του στην Guardian, με αφορμή την...

...επαναπροβολή της ταινίας «Δρόμοι της Φωτιάς» στις βρετανικές αίθουσες, ο 69χρονος μουσικός δεν δίστασε να ξεσπάσει για την κατάσταση στη χώρα μας. “Βλέπω την κρίση σαν μια θεατρική παράσταση που αφορά τον κόσμο.

Όχι μόνο την Ελλάδα που είναι πολύ καλή για πειράματα. Το ένιωσα πριν πολλά χρόνια ότι θα γινόταν ό,τι έγινε. Δεν εκπλήσσομαι καθόλου. Υπάρχει πολύ κακή διαχείριση της κατάστασης εκ μέρους των ελληνικών κυβερνήσεων. αλλά φοβάμαι ότι δεν είναι εύκολο για καμία χώρα σήμερα να αποφασίσει για το μέλλον της.

Οι Έλληνες δεν ήταν ποτέ σε θέση να εκμεταλλευτούν τους ατέλειωτους φυσικούς πόρους τους, από τους οποίους θα μπορούσε να επωφεληθεί κάθε Έλληνας πολίτης. Η διαφθορά είναι ένας άλλος τρόπος να επωφεληθείς», είπε ο μεγάλος συνθέτης.”








  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :