vorini-gr: ΑΣΤΡΟ-ΤΡΟΙΚΑ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΑΣΤΡΟ-ΤΡΟΙΚΑ

Σκεφτήκατε ποτέ πόσο βολικό και ονειρεμένο θα ήταν αν οι δανειστές μας κυνηγούσαν τους πολιτικούς μας για τα χρέη που έχουμε εμείς επωμισθεί; ...


Δεν σας κρύβω.... πως μου φάνηκε κομματάκι καλό όλο αυτό..αλλά σίγουρα θα μου πείτε πως βλέπω πολύ επιστημονική φαντασία.

Και επειδή περί φαντασίας πρόκειται, σκεφτείτε πως θα ήταν....
  • Να μην είχαν που να κρυφτούν ακόμη και αν ταξίδευαν στο αχανές σύμπαν.
  • Να τους έπαιρναν στο κατόπι οι τροϊκανοί μέχρι να πληρώσουν όλες τις δόσεις και να είχαν μόνο αυτοί το άγχος της αποπληρωμής!!.
  • Να φορούσε και ο  χοντρο-Πάγκαλος την πληθωρική αστροστολή του και κρυμμένος κάπου πέρα από τον αστερισμό της Ανδρομέδας να έγραφε το βιβλίο του "Μαζί τα φάγαμε" και ίσως.. από μεταμέλεια άλλαζε και τον τίτλο σε "Εμείς τα φάγαμε"!!
Θα μπορούσα να σας πω και άλλα πολλά αλλά αφήνω την φαντασία σας να καλπάζει βγάζοντας έστω και έτσι... ονειρικά τα απωθημένα σας για αυτούς.

Καλή βραδιά να έχετε  κάτω από το φως του φεγγαριού και μη ξεχνάτε πως πάνω από 125 Μουσεία σε όλη τη χώρα θα ανοίξουν τις πόρτες τους απόψε για το κοινό.

Ευκαιρία να αποχαιρετίσετε το καλοκαίρι με  έναν ωραίο Αυγουστιάτικο νυχτερινό περίπατο, κάνοντας όνειρα για σας  την οικογένεια σας και τους φίλους σας.
Και μη φοβάστε....τα όνειρα δεν φορολογούνται.!!
(takis Vorini)


Digital_image_processing_by takis_Vorini_June_2012

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :