vorini-gr: «Mazi-ta-fagame.gr» | Η ιστοσελίδα ενός «ματαιόδοξου»... Πάγκαλου !

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

«Mazi-ta-fagame.gr» | Η ιστοσελίδα ενός «ματαιόδοξου»... Πάγκαλου !


Η ματαιοδοξία του δεν τον αφήνει να κατεβάσει το κεφάλι κάτω και να αναλογιστεί πως στην παρούσα στιγμή η χώρα χρειάζεται έργα και αυτοκριτική και όχι διαδικτιακές μπαρούφες και επάρσεις....

Το κατάπτυστο «Μαζί τα φάγαμε» μετά την έκδοση του βιβλίου του ο ματαιόδοξος το κάνει και σλόγκαν της ιστοσελίδας «mazi-ta-fagame.gr» που ανάρτησε εδώ και ώρες στο διαδίκτυο και από όσα διαβάζω εδώ  ακόμα δεν ανέβηκε έπεσε λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας.

Κατα τ'αλλα στον διαδικτυακό αυτό τόπο ο διαχειριστής του, καλεί τους πολίτες να παραθέσουν τις δικές τους ιστορίες. Υπάρχει δε ειδική κατηγορία, που ονομάζεται «Η δήλωση» και περιλαμβάνει το βίντεο από τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, στις 21 Σεπτεμβρίου 2010, κατά την οποία ειπώθηκε η επίμαχη δήλωση.

Ο επισκέπτης του site μπορεί επίσης, να δει τη δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου στη Βουλή στις 21 Σεπτεμβρίου 2010, καθώς και ολόκληρη τη συνεδρίαση. 

Στο «mazi-ta-fagame.gr» θα αναρτηθούν, τέλος, χρήσιμα αρχεία τεκμηρίωσης που σχετίζονται με τα ελλείμματα και το χρέος της χώρας.





  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :