vorini-gr: Κ.Μητσοτάκης | Δηλώσεις και ευχολόγια!

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Κ.Μητσοτάκης | Δηλώσεις και ευχολόγια!


Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ήρθε και πάλι στο προσκήνιο κάνοντας δηλώσεις και ευχολόγια νια την τύχη της χώρας....
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δήλωσε πως θα υπάρξει τελικά λύση για την χώρα μας, και πως η Ευρώπη έχει πάρει την απόφαση να μας στηρίξει.

«Πιστεύω πως θα βρεθεί λύση, γιατί η Ευρώπη έχει αποφασίσει να σώσει την Ελλάδα. Το καράβι δεν θα βουλιάξει μέσα στο λιμάνι», εκτίμησε ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για την πολιτική ηγεσία, λέγοντας: 

 «Η πολιτική ηγεσία δεν βοηθά να γίνει η Ελλάδα ανταγωνιστικό κράτος, καθώς, αντί να πει τα πράγματα με τ' όνομά τους, μιλά για κόκκινες γραμμές και πράσινα άλογα. Για να επιβιώσουμε, πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικό κράτος και να μάθουμε να ζούμε με αυτά που παράγουμε. 

Η πολιτική ηγεσία, οφείλει να το πει καθαρά στους πολίτες», τόνισε. Σε ερώτηση για το αν θα υποχωρήσει τελικά ο Φώτης Κουβέλης ως προς τις αξιώσεις της τρόικας για τα εργασιακά, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Και γιατί να μην υποχωρήσουν οι Γερμανοί;».

Ελπίζω τα αίσια λόγια του κ.Μητσοτάκη να επαληθευθούν  διαφορετικά  και να μην συμβούν τα αντίθετα όπως δηλ. στην επεξεργασμένη εικόνα(άνω)

Eπεξεργασμένη εικόνα -μοντάζ: takis Vorini


Sources of Information:[via]

Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...


Δεν υπάρχουν σχόλια :