vorini-gr: Χορός-ξέσπασμα από Σαμαρά πριν το διάγγελμα!

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Χορός-ξέσπασμα από Σαμαρά πριν το διάγγελμα!


Με τις φιγούρες του Gangnam style, προετοιμάστηκε κάνοντας ασκήσεις αυτοελέγχου για λίγα λεπτά μόνος, κλεισμένος στο γραφείο του, o Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να καταφέρει στη συνέχεια, στην ομιλία του να παραμείνει ήρεμος!..

Σε μια σειρά πρωτότυπων ασκήσεων «εγκράτειας», κατέγραψε η κάμερα της κρατικής τηλεόρασης, τον πρωθυπουργό, λίγο πριν εκείνος εμφανιστεί ενόπιον του Ελληνικού Λαού και μιλήσει για την «αναγέννηση της χώρας» και για τις «μεταρρυθμίσεις που οδηγούν στην Ανάπτυξη».

Η σκηνή, όπου ο πρωθυπουργός χόρευε μιμούμενος τον νοτιοκορεάτη ράπερ PSY, το video του οποίου, έχει σπάσει ρεκόρ προβολών στο youtube, καταγράφτκε από την κάμερα που είχε μείνει ανοιχτή, την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς, είχε ζητήσει να μείνει λίγο μόνος.

Σύμφωνα με όσους είδαν μετά το υλικό, μόλις βρέθηκε μόνος ο Πρωθυπουργός, σα να μεταμορφώθηκε: Στάθηκε για λίγο μπροστά στον καθρέφτη όπου φούσκωνε σαν αθλητής του Body Building, στη συνέχεια έκανε δύο γύρους στο δωμάτιο πανηγυρίζοντας όπως όταν βάζει γκόλ και στη συνέχεια φόρεσε τα γυαλιά του, ανέβηκε στο γραφείο και άρχισε να τραγουδάει  «Ο-ο-ο Δόση Στάιλ, Δόση Στάιλ».

Στη συνέχεια, σίγουρος πλέον ότι δεν θα του ξεφύγει κάτι, αλλά θα κρατήσει το κοιτάξτε-πόσο-υπεύθυνος-και-σοβαρός-είμαι ύφος του, άνοιξε την πόρτα και ζήτησε να αρχίσει το διάγγελμα όπου κατάφερε να πει τη φράση «οι Έλληνες είμαστε για τα δύσκολα και εκεί δείχνουμε τον καλύτερο εαυτό μας» χωρίς να γελάσει. Πράγμα που δύσκολα θα κατάφερνε χωρίς όσα προηγήθηκαν.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Τραγουδώντας κατ' ιδίαν και χορεύοντας τον «χορό της Δόσης», ο Αντώνης Σαμαράς κατάφερε να υποδυθεί δημόσια τον «ψύχραιμο». και τον «υπεράνω».


  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :