vorini-gr: Διευθυντής Ψηφοφοριών στη Βουλή, ο Λιάτσος!

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Διευθυντής Ψηφοφοριών στη Βουλή, ο Λιάτσος!


Ενόψει των κρίσιμων νομοσχεδίων που θα περάσουν από τη Βουλή, η κυβέρνηση τοποθέτησε στο προεδρείο, κάποιον που θα ελέγχει τη «δεοντολογία» ενός αποτελέσματος και θα κόβει όσα δεν πρέπει να μεταδοθούν...


Νέα θέση-κλειδί, πρόκειται να αναλάβει εκτάκτως, ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης της κρατικής τηλεόρασης, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν άλλες «δυσάρεστες εκπλήξεις» στις κρίσιμες ψηφοφορίες της ερχόμενης εβδομαδας.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος, ύστερα και από το λάθος του προεδρείου, στο μέτρημα των ψήφων για το άρθρο 4 του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις, θα εγκαταστήσει ειδικό πίνακα του σκορ που θα ελέγχει εκείνος, ώστε να μην μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τα λάθη στο μέτρημα, ενώ σκέφτεται να αντικαταστήσει το κουδούνι, με ειδικό Άβακα για να διασταυρώνει τα αποτελέσματα.

Επίσης, έχοντας ήδη δώσει δείγματα της ικανότητάς του του να αγνοεί τα προσχήματα, θα αναθεωρήσει τον τροπο που δίνει τον λόγο στους βουλευτές οι οποίοι θα κόβονται αν δεν τηρούν τους κανόνες της δεοντολογίας. Το ίδιο ακριβώς θα συμβαίνει και όταν κάποιο αποτέλεσμα ψηφοφορίας, δεν συμφωνεί με αυτό που (σύμφωνα πάντα με την δεοντολογία), πρέπει να είναι.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :