vorini-gr: Ο Πάγκαλος διδάσκει κρυφά γιόγκα, στη Βουλιαγμένη

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ο Πάγκαλος διδάσκει κρυφά γιόγκα, στη Βουλιαγμένη

Ολοκληρωτική αλλαγή πορείας με στροφή σε δρόμους εσωτερικού διαλογισμού και αναζήτησης της πνευματικής ισσοροπίας, έχει κάνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος έχει στήσει στη Βουλιαγμένη μια σχολή για λίγους πιστούς μαθητές με το ψευδώνυμο «Baba Teo»..

Ήταν το κόκκινο μπουρνούζι, που πρόδωσε τελικά τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παπανδρέου, καθώς έδειχνε παράταιρο επάνω στο Θόδωρο Πάγκαλο που όλοι ξέραμε και αυτό έβαλε σε υποψίες τους δημοσιογράφους.

 Κάτω λοιπόν από το περίφημο μπουρνούζι (που τόσες διαφωνίες προκάλεσε για την ακριβή του απόχρωση στο twitter), o «Baba Teo» όπως τον φωνάζουν οι μαθητές του, φοράει τα ειδικά ρούχα της yoga. Οι δημοσιογράφοι πάντως, που παρακολούθησαν το μάθημα, μεταμφιεσμένοι σε μαθητές, γιατί στην ερευνητική δημοσιογραφία πρέπει να ψάχνεις και τι βρίσκεταικάτω από το μπουρνούζι, σχολίασαν ότι είναι ένας άλλος Πάγκαλος.

Υπομονετικός και γλυκός με τους μαθητές του, προσπαθεί να τους βοηθήσει να αποβάλλουν τις βλαβερές συνήθειες του δυτικού τρόπου ζωής. Γι’ αυτό και όποτε βλέπει κάποια μαθήτρια να ταλαιπωρείται με ψηλά τακούνια, όπως λέει ο ίδιος «χάνει τον ύπνο του» και την καλεί κοντά του για να της διδάξει, ένα διαφορετικό τρόπο ζωής.

 Εικόνες-ντοκουμέντα, από το μάθημα του Θόδωρου Πάγκαλου στη σχολή του στη Βουλιαγμένη. Έτσι δείχνει μόλις βγάλει το κόκκινο μπουρνούζι

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα) 


 Sources of Information:του Νίκου Ζαχαριάδη /MoufaNey/protagon

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :