vorini-gr: Γ.Παπακωνσταντίνου | Ο άνθρωπος των ημερών | slide show

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Γ.Παπακωνσταντίνου | Ο άνθρωπος των ημερών | slide show



Αναμφισβήτητα είναι ο άνθρωπος των ημερών.Ο άνθρωπος του οποίου το όνομα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις λέξεις Μνημόνιο-νέα μέτρα-πτώχευση αλλά και διαπλοκή...

Στις 7 Οκτωβρίου 2009 ορκίστηκε Υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου  έως και τις 17 Ιουνίου 2011 όπου ανέλαβε Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Στις Ευρωεκλογές του 2009 ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, θέση από την οποία παραιτήθηκε για να αναλάβει εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός Οικονομικών.

Έκτοτε σαν "καλό παιδί των δανειστών" αναλαμβάνει την σωτηρία της χώρας ως πειθήνιο όργανο του ΔΝΤ

Σήμερα είναι το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης "Λίστα Λαγκαρντ". Έτσι στις 29 Δεκ. 2012, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου διαγράφτηκε από το ΠΑΣΟΚ, επειδή προέκυψαν ενδείξεις ότι υπήρξε αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ (λίστα με Έλληνες καταθέτες στην Ελβετία), δεδομένου ότι σύγκριση της λίστας που ήταν στα χέρια των ελληνικών αρχών σε σύγκριση με την αρχική λίστα που έδειξε ότι έλειπαν τρία ονόματα του συγγενικού περιβάλλοντος του κ.  Παπακωνσταντίνου, μεταξύ των οποίων δύο πρώτες εξαδέλφες του, κόρες του Μιχάλη Παπακωνσταντίνου.

Δείτε παρακάτω στο slide show μερικές εικόνες με δόση χιούμορ, μέσα από αστεία μοντάζ και μια σειρά από σατιρικά σχόλια και όχι μόνον που παραπέμπουν στα ανδραγαθήματα του από παλαιότερα δημοσιεύματα..


Slide show maker/ takis vorini/http://imgur.com/a/cFDbc

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :