Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Μαρκογιαννάκης στο περβάζι της Βουλής - Απειλεί να πέσει!


Εκτός ορίων φαίνεται ότι κατέληξε η αντιπαράθεση του προέδρου της επιτροπής για τη Λίστα Λαγκάρντ με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς αυτή την ώρα ο κ. Μαρκογιαννάκης, έχει βγεί από το παράθυρο του 3ου ορόφου και απειλεί να πέσει στο κενό!..

Η κρίση όπως δείχνουν ολα, ξέσπασε την ώρα που η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, κα Κωνσταντοπούλου, άρχισε να κατηγορεί ξανά τον κ. Μαρκογιαννάκη, ότι επιχειρεί να συγκαλύψει την υπόθεση, όταν αυτός ζήτησε διάλειμμα 10 λεπτών για να πάει στην τουαλέτα και να πάρει τα μυοχαλαρωτικά του χάπια για το «μυρμίγκιασμα του κεφαλιού».

Αφού άκουσε για περίπου 20 λεπτά τις κατηγορίες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Μαρκογιαννάκης φώναξε μέσα σε απόγνωση «Ιλι Ιλι Λαμά Σαβαχθανί» και βγήκε από το παράθυρο. Από τη στιγμή που βρέθηκε στο περβάζι, δεν έχει σταματήσει να επαναλαμβάνει τις λέξεις «Νέμεσις», «Μετανοώ» και τη φράση «Αμάρτησα... Λύτρωσέ με και πάρε με κοντά σου μεγαλοδύναμε!»...

Στο σημείο έχει φθάσει ειδικός ψυχολόγος της αστυνομίας, για να βοηθήσει τον βουλευτή, αλλά περιμένει τη σειρά του, μέχει να ολοκληρώσει τις καταγγελίες της η Ζωή Κωνσταντοπούλου που εδώ και 2 ώρες, έχει βγεί στο παράθυρο και συνεχίζει να κατηγορεί τον πρόεδρο της επιτροπής ο οποίος παραμένει κοκαλωμένος.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση στο περβάζι του 3ου ορόφου της Βουλής, τις τελευταίες 2 ώρες, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να ολοκληρώνει τις καταγγελίες της και τον κ. Μαρκογιαννάκη να ομολογεί τα πάντα.  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :