vorini-gr: Προσκύνημα Χρυσαυγιτών, στο σημείο που ούρησε ο Χ. Παππάς!

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Προσκύνημα Χρυσαυγιτών, στο σημείο που ούρησε ο Χ. Παππάς!

Το μνημείο -που φτιάχτηκε για να θυμίζει το μέρος που ο μερακλής Χρυσαυγίτης έκανε την ανάγκη του- έχει ήδη ανακηρυχθεί μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και προσελκύει πλήθος πιστούς που έρχονται να φιλήσουν το ιερό σημείο..

Επιτέλους, οι πιστοί Χρυσαυγίτες απέκτησαν κι εκείνοι έναν ιερό χώρο λατρείας, για να μαζεύονται και να προσκυνούν όλοι μαζί, ενώ προσεύχονται.

Πρόκειται για το σημείο όπου τα ούρα του προφήτη και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου τους ξεχύθηκαν και πλημμύρισαν το πλακόστρωτο, έξω από το Mega, εκείνο το σημαδιακό απόγευμα της 25ης Μαρτίου, μέσα σε παραλήρημα ενθουσιασμού από τους πιστούς, που βίωσαν ιερή συγκίνηση.

Ήδη, δεκάδες πιστοί από όλα τα μέρη της Ελλάδας, καταφθάνουν στην είσοδο του καναλιού για να αγγίξουν λίγο από το νερό του συντριβανιού, που ο θρύλος λέει ότι περιέχει υπολείμματα από τα ούρα του Χρήστου Παππά.

Σύμφωνα με το ιερό βιβλίο της «Χρυσής Αυγής», τη «Χρυσή Βροχή», οι πιστοί κατουρητές (πρόκειται για εσωκομματική αίρεση) που βρίσκονται εκεί, καλούνται να γονατίσουν με το κεφάλι στραμμένο προς το σημείο της ούρησης του Χρήστου Παππά και να προσευχηθούν, επαναλαμβάνοντας συνθήματα κατά των τούρκικων σειρών.

Πολλοί είναι οι μπαμπάδες που φέρνουν εκεί τα παιδιά τους και τους λένε την ιστορία του γενναίου Χρυσαυγίτη, που όχι μόνο τόλμησε να τη βγάλει μπροστά σε τόσο κόσμο, αλλά αψήφισε και τις κάμερες ασφαλείας που τον κατέγραφαν!

Κανείς, βέβαια, δεν παραλείπει να αναφέρει ότι ο ηρωικός κατουρλής, στη συνέχεια, όχι μόνο δεν την τίναξε, αλλά χωρίς να πλύνει τα χέρια του, άρχισε να δέχεται ενθουσιώδεις χειραψίες.
Γύρω από τον τόπο λατρείας, δεκάδες μικροπωλητές πουλάνε νερό και άλλα διουρητικά στους πιστούς, καθώς θεωρείται τυχερός όποιος -μετά το προσκύνημα- θελήσει να κατουρήσει. Επίσης, πουλάνε τα ιερά βιβλία του Χρήστου Παππά «Χιπ-Χιπ Ούρα», «Συχνουρία», «Ουρολοίμωξη» και «Ούριος Άνεμος».

Τέλος, πολλοί είναι εκείνοι που ζητάνε να αγοράσουν ένα μικρό μπουκαλάκι από το «κατουρημένο νερό», γιατί φήμες θέλουν να έχει μαγικές ικανότητες και να βοηθάει όποιον το πάρει να θεραπευτεί, ακόμα και να βγάλει μαλλιά.

Ήδη, πάντως, οι βουλευτές που βρίσκονταν εκείνο το βράδυ μαζί με τον κ. Παππά, γυρίζουν στην επαρχία και κατουράνε το λόγο του, από χωριό σε χωριό, προσκαλώντας όσους τους πιστεύουν να τους ακολουθήσουν.

 *** Στην φωτογραφία (άνω) το άγαλμα που φιλοτέχνησε ο γνωστός χρυσαυγίτης καλλιτέχνης Κώστας Κύστης και κατορθώνει να κάνει τα ούρα να πέφτουν σε σχήμα αγκυλωτού σταυρού!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :