Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Γυμνή διαμαρτυρία Μανιτάκη μπροστά στη Μέρκελ

Τις γυμνόστηθες διαδηλώτριες θέλησε να μιμηθεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης που εμφανίστηκε μπροστά στην Αγκελα Μέρκελ γυμνός, με τη φράση «Λιβ Δε Έπιορκς Αλόουν» («Αφήστε τους επίορκους ήσυχους»), γραμμένη στην πλάτη...

Τη μέθοδο του «γυμνού ακτιβισμού» επέλεξε ως ύστατο μέσο ο κ. Μανιτάκης, προκειμένου να στείλει ένα τελευταίο διάβημα στην Άγκελα Μέρκελ, για τη σωτηρία των Επίορκων Δημοσίων Υπαλλήλων, που κινδυνεύουν με απόλυση!
Η διαμαρτυρία του Έλληνα υπουργού έγινε κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, όσο οι άντρες της ασφαλείας ήταν απασχολημένοι με τη σύλληψη της γυμνόστηθης διαδηλώτριας που είχε προηγηθεί.
Αν και απομακρύνθηκε σχεδόν αμέσως μπροστά από την εντυπωσιασμένη Γερμανίδα Καγκελάριο, ωστόσο, ο κ. Μανιτάκης θεωρεί ότι έχει ευαισθητοποιήσει τη διεθνή κοινή γνώμη και ότι μετά από το γεγονός αυτό, θα κινητοποιηθούν σύλλογοι επιόρκων από όλη την Ευρώπη.
Ως γνωστόν, το αίτημα του κ. Μανιτάκη είναι να προσληφθούν ειδικευμένοι επίορκοι από το εξωτερικό, οι οποίοι θα απολυθούν στη θέση των Ελλήνων, ώστε να μη διαταραχθεί η εργασιακή ειρήνη.

***Στην φωτογραφία (άνω) η στιγμή που η γερμανίδα Καγκελάριος, κοιτάζει αιφνιδιασμένη τον Έλληνα υπουργό, με τη φράση «αφήστε τους επίορκους ήσυχους» γραμμένη επάνω του.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)


  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 
Δημοσίευση σχολίου