vorini-gr: Χαμάμ, μάρμαρα και πισίνες | Εικόνες από το σπίτι του Μπιν Λάντεν στη Φλόριντα

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Χαμάμ, μάρμαρα και πισίνες | Εικόνες από το σπίτι του Μπιν Λάντεν στη Φλόριντα

Έπαυλη βγαλμένη από μια άλλη εποχή, με την πολυτέλεια, παρά το ανατολίτικο στυλ της, να μην λείπει από κανένα δωμάτιο του σπιτιού. Και αν σκεφτεί κανείς πως...

...πρόκειται για την οικεία ενός μεγιστάνα, κάνει λάθος, αφού πρόκειται για ιδιοκτησία του νούμερο ένα επικηρυγμένου ανθρώπου στην Αμερική: Του Οσάμα Μπιν Λάντεν!

Κατασκευασμένη το 1920, με έκταση 53.000 τετραγωνικών μέτρων, και πέντε υπνοδωμάτια (τεραστίων διαστάσεων), πισίνες, χαμάμ, μάρμαρα πολυτελείας, και πολλά άλλα κομφόρ, η συγκεκριμένη κατοικία, προκαλεί την ανατριχίλα στους γείτονές της, μόνο και μόνο, για το επίθετο των ιδιοκτητών της: Μπιν Λάντεν.

 Ο Καχίλ Μπιν Λάντεν, ο οποίος είναι αδερφός του διάσημου ηγέτης της Αλ Κάιντα, είναι εκείνος που προχώρησε σε αυτή την αγορά, ενώ, και ο Οσάμα έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές εκεί, κάνοντας οικογενειακές διακοπές.

Βέβαια, μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, όλη η οικογένεια του Καχίλ, έφυγε από την Φλόριντα, και δεν ξαναγύρισε ποτέ πίσω, αφήνοντας το πολυτελέστατο οίκημα μαραζωμένο, με τις φθορές να κάνουν την εμφάνισή τους, μέρα με την ημέρα.




 




  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 
Article:via

Δεν υπάρχουν σχόλια :