vorini-gr: Βουλευτές της Χ.Α. μαζεύουν φράουλες στη Ν. Μανωλάδα!

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Βουλευτές της Χ.Α. μαζεύουν φράουλες στη Ν. Μανωλάδα!

Κίνηση για την υποστήριξη του Έλληνα «φραουλοτσιφλικά», που «μια άτυχη στιγμή» τον άφησε χωρίς φτηνά εργατικά χέρια, έκανε κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, που κατέβηκε στην περιοχή της Ηλείας και έπιασε εθελοντικά δουλειά στα θερμοκήπια..

Η κίνηση του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά, του Ηλία Κασιδιάρη και του Ηλία Παναγιώταρου, να μαζέψουν φράουλες στη Νέα Μανωλάδα, έχει πολλαπλό νόημα: Πέρα από τη βοήθεια που θα προσφέρουν στον Έλληνα παραγωγό, θέλουν επίσης να δείξουν ότι η δουλειά δεν είναι και τόσο δύσκολη, όσο την παρουσιάζουν οι ύπουλοι ξένοι, προκειμένου να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον των εργοδοτών τους, κάνοντάς τους να φαίνονται σαν εκμεταλλευτές και τους έλληνες εργάτες, τεμπέληδες.

Όπως δήλωσαν μάλιστα σε συνέντευξή τους στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, και στην έκτακτη εκπομπή του Γιώργου Τράγκα με τίτλο «Χρυσαυγιταρίκι», η δουλειά είναι τόσο εύκολη που μόλις τελειώσουν μαζεύονται στο καφενείο του χωριού και πίνουν άπειρες ποσότητες Strawberry Daquiri, απαντώντας έτσι με άφθονη κατανάλωση στο ανθελληνικό μποϊκοτάζ.

Ταυτόχρονα, οι βουλευτές (που ακόμα δεν μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ της «καταδίκης» του γεγονότος που αναγκάστηκαν να εκδώσουν), έχουν προσφερθεί, με το τέλος της βάρδιας, να διδάξουν τους επιστάτες πολύ πιο σύγχρονες μεθόδους «καταστολής», ώστε να μη δημιουργείται σάλος. 

Τέλος, σημαντικό ρόλο παίζει η παρουσία του Χρήστου Παππά, που βοηθάει στο πότισμα της σοδειάς, ουρώντας σε τακτά χρονικά διαστήματα, με το στυλ ενός επαγγελματικού «μπεκ». Συνεισφέροντας έτσι με την ελληνική του ουρία, στο να μπει ακόμα πιο έντονα η σφραγίδα ελληνικότητας στα συστατικά του προϊόντος.

Στην φωτογραφία (άνω) οι έλληνες βουλευτές-εργάτες της Χρυσής Αυγής, φωτογραφίζονται λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στους εργάτες που προσέλαβαν για να παραστήσουν τους έλληνες εργάτες.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :