vorini-gr: Θα γελάσει και του γύφτου το σκυλί!

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Θα γελάσει και του γύφτου το σκυλί!

Γράφει ο Δευκαλίων
Εμείς τα είπαμε και το γράψαμε στα δύο προηγούμενα άρθρα μας. Η φιλομνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά, σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα εκπόνησε επικοινωνιακό-πολιτικό σχεδιασμό που στοχεύει στην ψυχολογική εξουθένωση των αντιμνημονιακών πολιτικών δυνάμεων....

Στα πλαίσια αυτής της αήθους εκστρατείας ψυχολογικού εκφοβισμού θα επιστρατευθούν οι εταιρείες και τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων.

Η στήλη μαζί με την αποκάλυψη προχώρησε λίγο παραπέρα. Προειδοποίησε τους γκαιμπελίσκους του Μαξίμου ότι αυτός ο σχεδιασμός υποφέρει γιατί έχει μία μεγάλη ενδογενή αδυναμία. Μία αδυναμία που η στήλη για ευνόητους λόγους τακτικής δεν αποκάλυψε.

Δυστυχώς για μία ακόμα φορά η στήλη επιβεβαιώθηκε.  Τι εννοούμε; Θυμάστε τον χειμώνα, όταν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πήγαινε να σηκώσει ευδιάκριτο δημοσκοπικό κεφάλι;  Τότε ένα πανελλήνιο πολιτικό τίποτε, που κατά τύχη και ελέω εκλογικού νόμου και πολιτικής συγκυρίας εκλέχθηκε βουλευτής με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., βγήκε και με ακραίες πολιτικές δηλώσεις και ακτιβιστικές ενέργειες έκανε το επικοινωνιακό κακό που έπρεπε.

Δημιούργησε πολιτικό πρόβλημα στην δημόσια εικόνα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α προς την μεσαία τάξη. Η στήλη φυσικά έπραξε το καθήκον της. Αποκάλυψε τον ρόλο του εν λόγω βουλευτή και πρόβλεψε ότι θα συνεχίσει την προβοκατόρικη δράση του. Το αποτέλεσμα; Ο εν λόγω βουλευτής σταμάτησε να...
κάνει τρέλες και εξαφανίσθηκε από την δημόσια εικόνα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται με τους ΑΝΕΛ. Εκεί που πάνε να σηκώσουν κεφάλι συμβαίνουν κάποια «περίεργα» επεισόδια που χαλάνε την δημόσια εικόνα του κινήματος και τσαλακώνουν την πραγματικά πολύ καλή δημόσια εικόνα του  Προέδρου τους του κ. Πάνου Καμμένου.

Στην αρχή ένας συνήθης διαπληκτισμός που έγινε στο περιθώριο του συνεδρίου των ΑΝΕΛ, κάτι που δυστυχώς συμβαίνει συχνά σε μαζικές πολιτικές διαδικασίες που τα νεύρα είναι τεντωμένα, έγινε από μερικά τηλεοπτικά δίκτυα πανελλήνιας εμβέλειας και γεγονός σημασίας.

Εχθές, προς έτι περαιτέρω επιβεβαίωση των όσων έγραψε η στήλη, ένα ακόμη πανελλήνιο πολιτικό μηδενικό. Ένα προϊόν του εκλογικού νόμου και της πολιτικής συγκυρίας του προηγούμενου καλοκαιριού. Κάποια κυρία βουλευτής των ΑΝΕΛ από την Μαγνησία, ονόματι Μαρίνα Χρυσοβελώνη, βγήκε σε κάποιο περιφερειακό τηλεοπτικό δίκτυο και χάλασε την δημόσια εικόνα του κόμματος που ανήκει, χωρίς επί της ουσίας να πει πολιτικά κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους βουλευτές των ΑΝΕΛ για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου.

Έτσι, για προσωπικά ζητήματα και αντιθέσεις, τα όσια και ιερά, η αντιμνημονιακή θέση και λογική πετάχτηκε από την εν λόγω κυρία στα σκουπίδια και τις λάσπες.  Έχει κανείς από τους αναγνώστες της στήλης απορία για τα ελατήρια και την ταυτότητα των δόλιων και κρυφών υποκινητών αυτής άθλιας της ιστορίας;

Το τι θα κάνει η ηγεσία των ΑΝΕΛ με την εν λόγω κυρία είναι δικό της πρόβλημα. Μάλλον θα πρέπει να την αγνοήσει. Σάμπως επηρεάζει σε κάτι την στάση και την θέση των ΑΝΕΛ; Μάλλον ΟΧΙ.
Η στήλη θα ακολουθήσει την δική της πορεία. Θα επιτεθεί αποκαλύπτοντας τα ολέθρια της φιλομνημονιακής πολιτικής που ακολουθεί η παρούσα τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά.
Απλά θα προειδοποιήσει για τα όσα προαναφέραμε τους ενοίκους του Μαξίμου. Έχουν κάνει ένα τεράστιο λάθος που θα τους οδηγήσει στην καταστροφή.  Εμείς απλά θα περιμένουμε να αποκαλυφθεί αυτό το λάθος και τότε θα γελάσει και του γύφτου το σκυλί!



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :