vorini-gr: Σε καραντίνα ο Παναγιώταρος λόγω της στάσης του με τη Ντόρα

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Σε καραντίνα ο Παναγιώταρος λόγω της στάσης του με τη Ντόρα


Σε απομόνωση για σειρά τοξικολογικών εξετάσεων ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο έχει μολυνθεί από τον άγνωστο ιό « σεις και σας» (όπως ομολόγησε η κα Μπακογιάννη), βρίσκεται ο «πρώην άγριος» βουλευτής της Χρυσής Αυγής...


Οι εκλεκτότεροι επιστήμονες που διαθέτει το κόμμα της  Χρυσής Αυγή έχουν σπεύσει στα γραφεία, προκειμένου να παρακολουθήσουν την εξέλιξη και τα στάδια της ασθένειας του Ηλία Παναγιώταρου αλλά και να βοηθήσουν στη θεραπεία.

Η ανησυχία, για την κατάστασή του, κορυφώθηκε με την κυκλοφορία της επίμαχης φωτογραφίας, όπου ο κ. Παναγιώταρος, αφήνει να τον αγγίξει η Ντόρα Μπακογιάννη χωρίς να της επιτεθεί! Αντίθετα γελάει!

Σημειωτέον, ότι λίγο καιρό πριν, σε έμμεσο άγγιγμα της Λιάνας Κανέλη, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε αντιδράσει σωστά και επιθετικά, θεωρώντας ότι προκαλείται, ενώ είναι άναρίθμητα τα παραδείγματα χρυσαυγιτών που πλακώνουν στο ξύλο γυναίκες.

Όμως δεν είναι μόνο η γλυκερή απάθεια - ανάρμοστη για ένα Χρυσαυγίτη - που επέδειξε ο «ήρωας του Χυτήριου» απέναντι στο μολυσματικό δημοκρατικό άγγιγμα της κας Μπακογιάννη. Το οποίο μάλιστα που έγινε ακόμα πιο επικίνδυνο, καθώς πραγματοποιήθηκε με βαμμένο κόκκινο (δηλαδή κομμουνιστικό!) νύχι.

Το ακόμα πιο ανησυχητικό, είναι ότι με την επαφή, πιθανότατα του έκανε μάγια! Εξάλλου με μια προσεκτική παρατήρηση, φαίνεται στο βλέμμα της, ότι τον εκθέτει στη λεγόμενη «συμπεριφορά με το σεις και με το σας» που δεν είναι δυνατόν να προέρχεται από χρυσαυγίτικη ψυχή!

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θεραπείας, ο Ηλίας Παναγιώταρος, αφού δώσει δείγμα γεννετικού υλικού για έρευνα, θα κάνει πλήρη καθαρισμό αίματος, ενώ στη συνέχεια θα υποστεί και εξορκισμό για να απομακρυνθούν τα κακά κοινοβουλευτικά πνεύματα.

Τέλος, τα ρούχα που φορούσε την ώρα της επίμαχης επαφής, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη αποτεφρωθεί.

***(Φωτο) Όλοι οι επιστήμονες της Χρυσής Αυγής  μελετούν τον Ηλία Παναγιώταρο και αναλύουν το αίμα του για να διαπιστώσουν τι του συμβαίνει και δεν βάρεσε όπως συνηθίζει.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα) 

  
Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
  
Article: Νίκος Ζαχαριάδης /MoufaNey/protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια :